Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Městský obvod Liberec - Vratislavice nad Nisou, Liberec, Liberec (informace o místu práce: Liberec)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 7. 1. 2022

Poznámka: Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru:- státní občan ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním příslušníkem a má v ČR trvalý pobyt dle § 65 a následujícího zákona č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území ČR- dosažení věku 18 let- způsobilost k právním úkonům- bezúhonnost- ovládání českého jazykaPožadavky na uchazeče:- řidičský průkaz skupiny B, profesní průkaz výhodou- časová flexibilita nutná- samostatnost při vykonávání prácePracovní náplň: - zajišťování úpravy zeleně v katastru- zajišťování zimní údržby v zimním období - běžné opravy a údržba techniky, různé opravy mobiliáře, dopravní značeníPlatové zařazení: 6. platová třída, která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce.Místo výkonu práce: Městský obvod Liberec - Vratislavice nad NisouNástup do pracovního poměru: dohoduPracovní poměr: na dobu neurčitou Pracovní úvazek: plný pracovní úvazekPísemná přihláška uchazeče musí obsahovat:- přesné označení pozice, na kterou se uchazeč hlásí- jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu (jde-li o cizího státního příslušníka číslo dokladu o povolení k pobytu), telefonní spojení, e-mail, datum a podpis uchazeče- povinné přílohy k přihlášce:- strukturovaný životopis obsahující údaje o dosavadní praxi, odborných znalostech a dovednostech- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - výpis z evidence Rejstříků trestů ne starší než 3 měsíce- písemný souhlas se zpracováním, uchováním a poskytnutím osobních údajů třetím osobám Lhůta pro podání přihlášky: uzávěrka pro podání přihlášek uchazečů je 07.01.2022Způsoby podání přihlášky:- osobně na sekretariátu Úřadu městského obvodu Liberec - Vratislavice nad Nisou- poštou na adresu Městský obvod Liberec - Vratislavice nad Nisou, Tanvaldská 50, 463 11 Liberec 30- datovou schránkou (ID DS p7vb6nr)Kontaktní spojení pro případné dotazy: - Jan Janíček, tel. 775 080 702 e-mail: janicek.jan@vratislavice.czVyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC, IČO: 00262978

Kontakt
Jan Janíček, 775 080 702, janicek.jan@vratislavice.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Manuální a dělnické profese

Lokality: Liberec

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services