Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: ZELENKA Czech Republic s.r.o., Zlín, Zlín (informace o místu práce: Zlín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 10. 1. 2022

Poznámka: Hledáme: Hlavní účetníJsme B2B překladatelská agentura, která byla založena v roce 1990 ve Zlíně. Zákazníkům poskytujeme prvotřídní jazykové služby a špičkový servis. S překladateli spolupracujeme po celém světě a jsme partnerem největších světových značek z mnoha oborů, např. z automobilového průmyslu, IT, strojírenství aj.Momentálně do týmu hledáme ostřílenou posilu, pro kterou podvojné účetnictví, program Ekonom a týmová práce nejsou cizí slova. Od nového člena týmu očekáváme zodpovědný přístup, pečlivost a snahu odvádět jen tu nejlepší práci. Na oplátku nabízíme silné zázemí rodinné společnosti, přátelský tým kolegů a motivující finanční ohodnocení. Co budeš mít na starosti:Vedení kompletního účetnictví včetně zpracování všech daňových přiznání Příprava podkladů a realizace účetní závěrkyZpracování mezdKomunikace s úřady (ČSSZ, FÚ, zdravotní pojišťovny, ...)Příprava plateb v internetovém bankovnictvíDaňová optimalizaceVedení pokladny a zpracování cestovních příkazů Pro tuto práci potřebuješ:Minimálně 5 let praxe na pozici samostatné/ho účetní/ho,minimálně SŠ vzdělání ekonomického směru,znalost programu Ekonom - pokud s ním neumíš, nevadí, zaučíme tě,umět pracovat s MS Office,schopnost zpracovat daňová přiznání včetně inventarizací a příloh,výbornou znalost podvojného účetnictví a daňových zákonů,umět reportovat a vytvářet statistiky,pravidelně sledovat novinky v oblasti účetních zákonů,umět alespoň trochu anglicky (pro emailovou komunikaci),mít zodpovědný a pozitivní přístup k práci,být pečlivá/ý, ale zároveň se nebát si říct, když budeš potřebovat s něčím pomoct,mít čistý trestní rejstřík. Nabídneme ti:Práci na HPP (nebo OSVČ, když budeš chtít) - počítáme s tebou dlouhodoběZajímavé finanční ohodnocení Zázemí stabilní společnosti s dlouholetou tradicíPodporu kolegů z nejužšího týmu i celé agentury - nenecháme tě v tom plavatStravenky, kurz cizího jazyka na pracovišti a parádní teambuildingyMobilní telefon a 5 týdnů dovolenéPříjemné pracovní prostředí Férové a přímé jednáníPodporu v růstu a rozvoji (školení, zpětná vazba k odvedené práci)Vlastní parkovací místo v centru ZlínaPevnou pracovní dobu od 8 do 17 hodin s hodinovou pauzou na obědNástup: třeba hnedZaujali jsme tě? Napiš naší personalistce Šárce na jobs@zelenka.cz, ráda ti na vše odpoví osobně.ND

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

ZELENKA Czech Republic s.r.o., IČO: 27746364

Kvítková 4703, 760 01 Zlín - Zlín

Kontakt
Šárka Kadlčíková, 773 048 001, jobs@zelenka.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Zlín

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services