Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Městská policie Přeštice, Plzeň-jih, Přeštice (informace o místu práce: Přeštice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 16200 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍna pozicistrážník Městské policie Přeštices nástupem nejlépe od 1.1.2022, na dobu neurčitouPředpoklady vzniku pracovního poměru:1) státní občanství ČR2) věk od 18 let s ukončeným středním vzděláním s maturitou3) tělesná a duševní způsobilost (dle vyhlášky MV ČR č. 444/2008 Sb.) k výkonu povinností a oprávnění dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů4) bezúhonnost, dle ust. § 4a) zákona o obecní policii5) spolehlivost, dle ust. § 4b) zákona o obecní policii6) způsobilost k právním úkonům7) platné osvědčení strážníka o splnění stanovených odborných předpokladů, zbrojní průkaz skup. D a praxe u policie výhodou8) řidičský průkaz skup. „B“, dobrá znalost práce na PC9) schopnost samostatné práce, organizační a komunikativní schopnosti, velmi dobré ovládání jednacího jazyka, časová flexibilitaMísto výkonu práce: město Přeštice a jeho místní části Skočice, Žerovice a Zastávka.Lhůta pro podání písemných přihlášek končí dnem 17.12.2021 do 12.00 hodinPřihlášku lze podat osobně v sekretariátu starosty Města Přeštice, Masarykovo nám. 107, Přeštice nebo zaslat poštou na adresu MěÚ v Přešticích.Písemná přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti:a) jméno, příjmení, titulb) datum a místo narozeníc) státní příslušnostd) místo trvalého pobytue) číslo občanského průkazuf) kontaktní telefong) datum a podpis uchazečeK přihlášce je nutno připojit tyto doklady:a) životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostechb) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsícec) úředně ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně kopie osvědčení strážníka o splnění stanovených odborných předpokladůd) souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném zněníe) prohlášení o bezúhonnosti, dle ust. § 4a) zákona o obecní policiif) prohlášení o spolehlivosti, dle ust. § 4b) zákona o obecní policiiInformace:Účast v přijímacím řízení není pro uchazeče o zaměstnání u městské policie důvodem k rozvázání pracovního poměru s jejich dosavadním zaměstnavatelem. - přijímací řízení města Přeštice je řízením výběrovým a na přijetí na místo strážníka městské policie nemá žádný občan právní nárok. - uchazeč, ale i město Přeštice, mohou v kterémkoliv stádiu přijímacího řízení od tohoto řízení odstoupit a dále v něm nepokračovat bez udání důvodu. - konkrétní důvody ukončení přijímacího řízení, eventuálně nepřijetí do pracovního poměru, se nesdělují. - veškeré náklady spojené s výběrovým řízením si hradí uchazeč. Pokud bude uchazeč přijat na post strážníka, tyto náklady mu budou proplaceny v plné výši.Výše mzdy je dle platného mzdového tarifu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Přeštice, IČO: 00257125

Kontakt
Pavel Hošťálek, vedoucí strážník, 725851629, mpolicie@prestice-mesto.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Ostraha a bezpečnost

Lokality: Přeštice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services