Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Milevsko, Písek, Milevsko (informace o místu práce: Milevsko)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: Popis pracovní činnosti: zajišťování přípravy a realizace investičních akcí, zajišťování provozu technické infrastruktury včetně oprav a investic na těchto sítíchPlatové zařazení: platová třída 10 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. - příloha č. 1Předpoklady pro vznik pracovního poměru:• občan ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR, starší 18 let, který ovládá jednací jazyk• bezúhonnost• způsobilost k právním úkonůmDalší požadavky:• vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, vyšší odborné nebo středoškolské vzdělání• řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič• základní dovednost pracovat na PC - Windows, Word, Excel, Outlook apod.• orientace v právních předpisech z oblasti veřejné správy (zejména: zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zákon č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů zákon o vodovodech a kanalizacích), vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), vše ve znění pozdějších předpisů• schopnost týmové práce i samostatného rozhodováníVýhodou:• praxe ve veřejné správě na výše uvedeném úseku• vzdělání v oboru stavebním či příbuzném stavebnímu, veřejné správyUchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat náležitosti uvedené na www.milevsko-mesto.czV přihlášce dále uveďte kontakt - telefon, mobilní telefon, e-mail.K přihlášce se připojí tyto doklady:• strukturovaný životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech• výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie); u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením)• ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání• souhlas subjektu údajů se zpracováním osobních údajůPracovní poměr: doba neurčitáPředpokládaný termín nástupu: dohodouLhůta pro podání přihlášky: do 15.12.2021 do 11:00 hodinZpůsob podání přihlášky: osobně doručené nebo zaslané v zalepené obálce s označením „Výběrové řízení - referent OISM investiční technik“, do podatelny Městského úřadu Milevsko, nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko. Na přihlášky podané po uvedené lhůtě nebude brán zřetel.Podrobnější informace o pracovní pozici podá:Bc. Eva Kotrbová, telefon: 725 549 135, e-mail: eva.kotrbova@milevsko-mesto.cz neboIng. Ivan Radosta, telefon : 602 384 405, e-mail: ivan.radosta@milevsko-mesto.cz.Starosta města si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit nebo nikoho nevybrat.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Milevsko, IČO: 00249831

Kontakt
Eva Kotrbová, 382 504 201; 725 549 135, eva.kotrbova@milevsko-mesto.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Milevsko

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services