Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Jindřich Valenta - Concept, Ústí nad Orlicí, Choceň (informace o místu práce: Choceň)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Produktový manažer JuniorBaví vás domácí elektrospotřebiče, chcete se podílet na přípravě produktu pro prodej, rádi pracujete v dynamickém kolektivu, komunikujete a svět obchodu je Vaše vysněná destinace?Hledáme další posily do týmu malých spotřebičů SDA Concept, kteří se budou podílet na přípravě nových produktů v oblasti úklidu domácnosti.Jsme česká společnost CONCEPT, která patří mezi přední značky domácích spotřebičů ve střední Evropě. Našim zákazníkům chceme nabízet atraktivní a vysoce kvalitní produkty.Do našeho týmu rádi přijmeme kolegy, kteří jsou iniciativní, akční, mají rádi design, a rádi by skrze naše spotřebiče udávali trend do evropských domácností.Máte obchodního ducha? Cit pro detail? Nehledáte výmluvy, ale cestu? Jste kreativní a otevření? Pokud splňujete jedno nebo více z uvedených, věřte, že nechceme jen naplnit volné pozice. Chceme najít kolegyně a kolegy se kterými budeme sdílet stejné hodnoty a stejný sen. Staňte se i Vy součástí našeho úspěšného týmu.Co Vás čeká:· Spolupráce a rozvoj vybraných kategorií sortimentního portfolia malých domácích elektrospotřebičů· Testování a příprava nových produktů ve spolupráci s technikem a produkt manažerem· Kooperace při testování mobilních aplikací· Příprava designu produktů· Prezentace novinek obchodnímu týmu + produktová školení· Zodpovědnost za aktualizaci produktových/logistických informací v systému· Správa objednávek· Komunikace s dodavateli a grafiky· Služební cesty do zahraničíProdukt manažer Junior…· je hrdým nositelem dobrého jména, mise a vize značky Concept a odpovědně se podílí na jejím budování· smysl pro detail, analytické uvažování a chuť rychle se učit· rád vyjednává· žije pro obchod· má nadšení pro trendy a inovace· má skvělé komunikační schopnosti a rád se setkává s lidmi· osobní úspěch je pro něj stejně důležitý jako úspěch týmu· orientuje se na cíl a na výsledek, má "tah na branku"· je aktivním řidičem (řidičský průkaz skupiny B)· má středoškolské/vysokoškolské vzdělání (v technickém oboru výhodou)· má znalost anglického jazyka - středně pokročilá· má znalost MS Office balíčkuCo Vám můžeme nabídnout:· zajímavé pracovní ohodnocení· zázemí české rodinné firmy Jindřich Valenta - Concept s 30letým působením v oboru· Grow up systém - možnost stát se produktovým manažerem· příležitost vidět za sebou odvedenou práci a najít za ní uznání· podílet se na budování a růstu značky Concept a vlastní seberealizace· práce v aktivním, kreativním a týmovém kolektivu· příspěvek na stravování· slevu na výrobky Concept· kávu na pracovišti zdarma· pružnou pracovní dobu· občasnou práci z domova· vzdělávací akce, školení· zaměstnanecké slevy na produkty· práce na hlavní pracovní poměr, na plný úvazek, na dobu určitou s možností prodlouženíPokud Vás naše nabídka zaujala, budeme rádi, když nám zašlete váš životopis s motivačním dopisem.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Jindřich Valenta, IČO: 13216660

Choceň, Vysokomýtská 1800, PSČ 565 01

Kontakt
Michaela Matejsková, 739 073 785, mmatejskova@my-concept.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Choceň

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services