Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: OSTARA, příspěvková organizace, Česká Lípa, Cvikov (informace o místu práce: Cvikov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 18000 - 26000 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: Profil pracovního místa: - Přímá obslužná péče o osoby se zdravotním postižením - Podpora a péče v domácnostech uživatelů - Podpora běžného způsobu života uživatelů Platové zařazení: - 4. - 5. platová třída - Osobní a zvláštní příplatek Benefity: - Stravenkový paušál - Penzijní připojištění - Dovolená 6 týdnů Požadované vzdělání: - Minimálně vzdělání střední odborné s výučním listem a vyšší - Vzdělání v sociálním oboru, nebo akreditovaný kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách dle zákona 108/2006 Sb. - V případě jiného oboru středního vzdělání, které je možné doplnit kvalifikačním kurzem pro pracovníky v sociálních službách dle zákona č. 108/2006 Sb. do 18 měsíců od nástupu do zaměstnání Praxe v oboru: - Výhodou je předchozí zkušenost práce v sociálních službách a s cílovou skupinou OZP Odborné znalosti: - Výhodou je znalost problematiky lidí s mentálním postižením - Základní znalost práce s výpočetní technikou Osobnostní předpoklady: - Partnerský přístup k lidem s postižením - Zodpovědnost a spolehlivost - Schopnost samostatného rozhodování - Schopnost týmové spolupráce - Komunikační dovednosti - Kreativní myšlení - Dobrý zdravotní stav umožňující práci s lidmi s omezením pohybu Další požadavky: - Trestní bezúhonnost - Řidičské oprávnění skupiny B (výhodou je řízení minibusu) Předpokládaný termín nástupu: - Dle domluvy Uchazeči v rámci přihlášky do výběrového řízení předloží tyto doklady: - Vyplněný tiskopis Přihláška do výběrového řízení - vzor naleznete na stránkách www.ostara.cz - sekce Volná pracovní místa - Strukturovaný (profesní) životopis - Motivační dopis (proč chcete u nás pracovat) - Osobní dotazník - vzor naleznete na stránkách www.ostara.cz - sekce Volná pracovní místa - Prostou kopii dokladu o absolvování Kurzu pro pracovníky v sociálních službách Lhůta pro podání přihlášky: - Přihlášky posílejte neprodleně. Svou přihlášku zašlete písemně na adresu: OSTARA, p. o., Pivovarská 693, 471 54 Cvikov, nebo ji odešlete elektronicky na adresu: ostara@ostara.cz - Obálku zaslanou poštou nebo předmět e-mailové zprávy, prosím, označte nápisem "Výběrové řízení - asistent" Termín výběrového řízení: - Na základě došlých přihlášek uchazeči, kteří uspějí v 1. kole výběrového řízení (vyhoví formálním požadavkům a kritériím), budou telefonicky vyrozuměni o termínu ústního pohovoru, tj. budou pozváni k účasti v 2. kole VŘ.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

OSTARA, příspěvková organizace, IČO: 48282944

Pivovarská 693, 471 54 Cvikov - Cvikov II

Kontakt
Ilona Znamenáčková, 487 754 115, znamenackova@ostara.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services