Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Péče o duševní zdraví, z.s. - Chrudim, Chrudim, Chrudim (informace o místu práce: Chrudim)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 33000 - 40000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Místo výkonu práce: Chrudim Popis pracovní pozice: Práce pro podporu zotavení lidí z dlouhodobé duševní nemoci, jako je schizofrenie nebo afektivní poruchy, Individuální práce s klientem ambulantní (v sídle střediska) nebo terénní formou (doma, v nemocnici, v zaměstnání klienta), Práce v týmu, s klienty ve vážnějším stavu pracuje více lidí současně, Spolupráce s praktickými lékaři, psychiatry, psychology, sociálními pracovníky a s rodinami klientů Nabízíme: 1. Zajímavou, různorodou a smysluplnou práci v organizaci s otevřenou a kreativní firemní kulturou. 2. Práci vmalém, příjemném kolektivu3. Podporu vzdělávání: kvalitní zaškolení včetně kurzů, které Vás připraví na výkon práce, plné hrazení akreditovaného vzdělávání a možnost čerpání fondu pracovní doby na vzdělávání4. Intenzivní metodické vedení, systém konzultací a externí supervize 5. Práci v jednosměnném provozu od pondělí do pátku s pružnou pracovní dobou a možností administrativy z home office6. 6 týdnů dovolené plus 3 sick days6. Platové ohodnocení dle vzdělání: 33.000 až 35.000 Kč pro všeobecné sestry / 37.000 až 40.000 pro psychiatrické sestry, plus příplatky formou kvartálních odměn7. Možnost platového růstu na základě zvyšování kvalifikace Požadujeme: 1. Vzdělání pro výkon odbornosti 914 (zdravotní sestra pro péči v psychiatrii) nebo 911 (všeobecná sestra) nebo 925 (sestra v domácí péči) 2. Způsobilost k samostatnému výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu 3. Nejméně jeden rok aktivní praxe ve zdravotnictví (ideálně v oboru psychiatrie, nebo v ošetřovatelské péči ve vlastním sociálním prostředí klienta) 4. Sociální cítění, empatie, respektující přístup k lidem s duševním onemocněním 5. Osobnostní předpoklady: schopnost týmové spolupráce, zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost, systematičnost, psychická odolnost a dobré komunikační a organizační dovednosti 6. Trestní bezúhonnost 7. Uvítáme řidičský průkaz skupiny B ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: sick days, 6 týdnů dovolené, podpora vzdělávání, pružná pracovní doba, možnost administrativy z home office, příplatky formou kvartálních odměnPrvní kontakt učiňte, prosím, na výše uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailové adrese.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

Péče o duševní zdraví - region Pardubice, IČO: 64242218

Jana Palacha 1552, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí

Kontakt
Věra Pinkasová, 777 915 744, vera.pinkasova@pdz.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services