Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 4. 1. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov a Centrum aktivity, příspěvková organizace, Liberec, Hodkovice nad Mohelkou (informace o místu práce: Hodkovice nad Mohelkou)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 17070 Kč

Nástup od: 3. 1. 2022

Poznámka: Požadované dovednosti:- Osobnostní předpoklady pro práci v sociálních službách. Schopnost vykonávat péči spočívající v nácviku jednoduchých denních činností, pomoci při osobní hygieně a oblékaní, manipulaci s pomůckami, prádlem, udržování čistoty, podpora soběstačnosti.Odměňování dle platových tabulek v závislosti na počtu odpracovaných let podle zákona č. 108/2006 Sb . pro pracovníky v sociálních službách 4. platová třída od 17 070 + 2630 Kč zvláštní příplatek + příplatek za práci o víkendu, svátcích, dodatková dovolená. Služby o víkendech a svátcích jsou s ohledem na provozní požadavky. Nepřetržitý provoz ve službách od 7.00 do 19.00 a od 19.00 do 7.00 včetně víkendů a svátků.Zájemci nechť zasílají životopis společně s motivačním dopisem a Souhlasem se správou, zpracováním a uchováním osobních údajů souvisejících s hledáním práce na adresu: trubakova@dcahodkovice.czPřípadné dotazy na tel. čísle 606 080 464Poskytnutím svých osobních údajů v zaslaném životopise a případných dalších osobních materiálů do společnosti Domov a Centrum aktivity, p.o. ič 71220097, se sídlem Liberecká 451, Hodkovice nad Mohelkou, dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování v databázi dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Souhlas platí až do jeho odvolání písemnou formou. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné. Informujeme Vás, že v rámci výběrového řízení bude naše organizace zpracovávat Vaše osobní údaje za účelem výběru vhodného zaměstnance na pozici pracovník v sociálních službách. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze v rozsahu nezbytném pro provedení opatření zahrnující vzájemná jednání a vyhodnocení ze stany naší organizace před sjednáním pracovní smlouvy. Mezi tyto zpracovávané osobní údaje patří jméno a příjmení, datum narození, bydliště, e-mailová adresa, vzdělání a dosavadní pracní zkušenosti. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po dobu výběrového řízení, které nepřekročí 3 měsíce. Při zpracování Vašich osobních údajů dostatečně zabezpečíme jejich ochranu a nebudeme je předávat žádné jiné právnické ani fyzické sobě. V souladu s příslušnými právními předpisy Vás dále informujeme, že máte právo na přístup ke svým osobním údajům u naší organizace, dále máte právo požadovat opravu, výmaz nebo omezení zpracování Vašich osobních údajů a máte také právo vznést u naší organizace námitku ohledně zpracování Vašich osobních údajů.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Domov a Centrum aktivity, příspěvková organizace, IČO: 71220097

Liberecká 451, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou

Kontakt
Ludmila Trubáková, personalistka, 606 080 464, trubakova@dcahodkovice.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services