DevOps, vývojář + admin do nového týmu!

Nabídka pracovní pozice od 5. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 65 000–130 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Konečně startujeme! Po dlouhých přípravách máme nové prostory i vše ostatní co je potřeba k rozjezdu zbrusu nového projektu. Přesto, že jsme letos oslavili 14. firemní narozeniny, máme dnes více než 150 zaměstnanců a k tomu další kontraktory, neustále se u nás něco děje. Právě teď spouštíme nový projekt mezinárodní (zatím evropské) digitální banky. Samozřejmě ale nezapomínáme na to, že jsme češi a tak kompletní IT i management funguje z ČR. Spolu s novým projektem rozšiřujeme i tým našich DevOps & SRE specialistů. Dnes ho tvoří 3 lidé a rádi v něm (třeba od nového roku) uvítáme dva nové kolegy. Hledáme jednoho seniora (třeba s 3 - 4 roky zkušeností +) a jednoho juniornějšího kolegu (klidně Linuxového administrátora nebo vývojáře, kterého DevOps zajímá). Náplň práce: * Budete se podílet na tvorbě a nasazení CI/CD v Jenkinsu či Gitu a cloudových aplikací pod platformou AWS. * Vaším úkolem bude i konfigurace celého infrastrukturního řešení přess Terraform či Puppet. * A samozřejmě se potkáte i se skriptováním - ať už v Bashi, Pythonu či v Go.

Jiné výhody

* Rádi Vám vyjdeme vstříc! * - Jsme otevření spolupráci na IČO i na HPP! * - Navíc budete mít možnost pracovat z kanceláří nebo i full-remote. * Můžete růst s námi a zakládáme si na individuálním přístupu. * - Čeká na vás vzdělávací program (který kombinuje interní i externí školení), který vám ušijeme na míru. * Naše benefity stojí za to a jsou zde pro všechny. * - Můžete se těšit na 25 dnů placeného volna, sick-days, kafeterii nebo multisport a spoustu dalšího. * A konečně víme, že je to (taky) o penězích. * - Krom výplaty, kterou pravidelně (1 - 2x ročně) revidujeme, máme target bonusy nebo 13. plat zývyslý na hospodářských výsledcích firmy.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Zkušenosti z pozice zaměřené na vývoj SW, DevOps nebo systémovou administraci. * Znalosti technologií zaměřených na automatizaci, konfiguration management nebo cloudů. * Alespoň částečná znalost některého skriptovacího nebo programovacího jazyka. * * Samozřejmě neočekáváme, že budete znát vše na 100 %. I my se neustále učíme. Oceníme i zkušeného admina nebo vývojáře, který se potkal s některými z alternativních technologií.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services