Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: LIKOV s.r.o., Brno-venkov, Kuřim (informace o místu práce: Kuřim)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Turnusové služby

Mzda: 27000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (730818101)Nástup dle dohody.Upřesňující informace3) :(požadavky ŘP skupin., jazykové požadavky,náplň práceapod.) Hledáme spolehlivého a manuálně šikovného člověka do výroby na obsluhu výrobních linek. Náplní práce je nastavení výrobních parametrů na monitoru, obsluha linky, pravidelná kontrola vyrobených profilů měřením. Na pozici vás zaučíme zkušeným kolegou.Ceníme si práce každého zaměstnance a věříme, že vzájemná komunikace, spolupráce, podpora a přátelská atmosféra přispívají ke spokojenosti našich zaměstnanců.Naše společnost je lídrem na českém trhu ve výrobě stavebních profilů. Sídlíme v Kuřimi. V současnosti máme 140 zaměstnanců a vzhledem k dalšímu růstu rozšiřujeme počet výrobních linek a tím i náš výrobní tým. Nabízíme stabilní práci i do budoucna.Co vám můžeme nabídnout:o Zaučení na pozici zkušeným operátoremo Práci pouze na denní směnyo Najdete tu přátelský kolektiv a férový přístup nadřízenéhoo Náborový příspěvek 30 000 Kč o Nástupní mzda 27 000 Kč + možnost navýšení mzdy na základě zvyšující se odbornosti o dalších až 8 500 Kčo Možnost dobrovolných přesčasů v krátkém týdnu již ve zkušební době a tím výrazné navýšení mzdyo Spravedlivě nastavený mzdový systémo Pololetní prémie 12 000 Kčo Roční prémie 12 000 Kčo Měsíční bonus 1000 Kčo 25 dní dovolenéo Firemní jídelna, výběr z 5 jídel denně, příspěvek na obědo Jasně stanovené směny s pevnou pracovní dobouCo očekáváme:o Šikovné ruceo Snahu a spolehlivosto Týmového hráče, který je ochoten pomoci druhémuo Ochotu pracovat na 12ti hodinové směny-pouze denní směnySměnnost:o 12ti hodinové denní směny od 6:00-18:00 hod, střídá se krátký a dlouhý pracovní týden. V krátkém týdnu jsou pracovní dny pouze ST a ČT, v dlouhém pracovním týdnu jsou pracovní dny PO,UT,PA,SO,NE. V měsíci je 14 až 17 směn.Zaujala vás tato práce a rádi byste se dozvěděli víc? Pošlete váš životopis na email personalni@likov.com nebo volejte 730818101. Součástí první schůzky je ukázka výroby, abyste si udělali jasnou představu o nabízené práci.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

LIKOV s.r.o., IČO: 60697598

Blanenská 1859/14, 664 34 Kuřim - Kuřim

Kontakt
Petra Rampulová, 730 818 101, personalni@likov.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství

Lokality: Kuřim

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services