Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, Pardubice, Kladruby nad Labem (informace o místu práce: Kladruby nad Labem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 24100 - 31200 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Nástup dohodou.Práce vykonávané zaměstnancem:- Zajišťování přípravy rostlinné výroby podle zemědělských hospodářských plánů v běžných terénních a pracovních podmínkách, organizace a řízení rostlinných výrobních činností. - Zajišťování pravidelných kontrol dodržování pracovní a technologické kázně. - Zajišťování dodržování právních předpisů vztahujících se k činnostem zemědělské výroby, ochrany půdního fondu a životního prostředí.- Komplexní zajišťování technologické přípravy provozu rostlinné výroby. Organizace výživy a hnojení s ohledem na stanoviště, průběh vegetace, růst a vývoj pícnin- Zajišťování údržby a organizace provádění oprav svěřených zařízení. Plánování a provádění pravidelných prohlídek svěřených technických zařízení a kontroly jejich obsluhy, vedení záznamů a dokumentace a podávání návrhů na provádění oprav a údržby. - Zajišťování náhradních dílů, plánů prohlídek, údržeb a běžných a středních oprav svěřených zařízení.Požadujeme:- Vysokoškolské vzdělání v zemědělském odvětví- Výpis z trestního rejstříkuUvítáme:- Praxi v oboru- Zkušenosti a znalosti s vedením menšího kolektivu- Flexibilitu a zodpovědnost, organizační schopnosti, iniciativu a samostatnost Nabízíme:- pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok, zkušební doba 3 měsíce - pracovní doba nerovnoměrně rozvržená - 40 hodin týdně- odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění, ve spojení s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., v platném znění - 10. platová třída, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku- předpokládané datum vzniku pracovního poměru: dohodou- pracoviště: Pardubický krajZaměstnanecké výhody:- jazykové vzdělávání- Unišek FKSP v hodnotě 3000,- Kč ročně- příspěvek na penzijní připojištění / doplňkové penzijní spoření nebo soukromé životní pojištění ve výši 650,- Kč až 950,- Kč měsíčně- zvýhodněný mobilní tarif- zvyšování kvalifikace na náklady organizacePrvní kontakt e-mailem nebo telefonicky.

Nabízené výhody

  • Ubytování - možnost
  • Podnikové stravování - stravenky v hodnotě 115 Kč (z toho příspěvek zaměstnavavatele 85,- Kč)
  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace, IČO: 72048972

Kontakt
Klára Kvetková, personalistka, 771 121 502, personalni@nhkladruby.cz,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services