Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Vrchní soud v Olomouci, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18300 - 26830 Kč

Nástup od: 3. 1. 2022

Poznámka: Předseda Vrchního soudu v Olomouci vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pozice zapisovatel/ka Vrchního soudu v Olomouci.Pracovní náplň:- podílí se po technické stránce na přípravě a průběhu soudního jednání,- vykonává administrativní úkony k zabezpečení soudního jednání,- provádí písařské práce a sepisuje protokoly o úkonech soudu,- vyhotovuje a vypravuje rozhodnutí a jiné písemnosti,- provádí anonymizaci písemností.Požadavky na uchazeče:- státní občanství ČR- bezúhonnost- ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou (nejlépe ekonomického směru)- znalost práce na PC- rychlost psaní na PC minimálně 200 čistých úhozů za minutu a dobrá znalost českého jazyka (součástí výběrového řízení je zkouška psaní na PC a pravopisný diktát).Termín pro podání přihlášky: do 16. 11. 2021 včetně (rozhoduje datum poštovního razítka); přihlášky s pozdějším datem nebudou do výběrového řízení zahrnuty. Přihlášky zasílejte na adresu: Vrchní soud v Olomouci - personální oddělení Masarykova třída 609/1 779 00 Olomouc.Přílohou přihlášky bude:- strukturovaný profesní životopis uchazeče,- ověřené doklady o ukončeném vzdělání- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší dvou měsíců.Pracovní poměr:- hlavní pracovní poměr na dobu určitou - zástup za rodičovskou dovolenou- tříměsíční zkušební dobaPlatové zařazení: 8. platová třída (příloha č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, dle započitatelné praxe od 18.300,-Kč do 26.830,-Kč). Informace o průběhu výběrového řízení:Uchazeči na pozici zapisovatel/ky, splňující stanovené požadavky, kteří ve stanovené lhůtě předloží všechny podklady, budou vyzváni ke zkoušce psaní na PC (rychlost a pravopisný diktát). Osobní údaje, poskytnuté uchazečem v rámci přihlášky, budou zpracovávány po dobu výběrového řízení. Předseda vrchního soudu si vyhrazuje možnost zrušit vyhlášené výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu a současně možnost nevybrat žádného z uchazečů. Tato nabídka není návrhem na uzavření smlouvy o pracovním poměru a nezakládá povinnost uzavření pracovněprávního vztahu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Vrchní soud v Olomouci, IČO: 64124533

Kontakt
- personální oddělení Vrchní soud v Olomouci, ,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services