Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: LITHIUM a.s. - 004, Karlovy Vary, Karlovy Vary (informace o místu práce: Karlovy Vary)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21800 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: Kontakt: Milotová Karin, tel.: 702 012 901, 353 223 048, e-mail: milotova@lithium.czJde o pestrou práci, při které každodenně řešíte požadavky firemních zákazníků a svého technického týmu, které se týkají dodávek běžné IT techniky. Komunikujete se zákazníky i s dodavateli; vytváříte a posíláte nabídky, poptávky, objednávky, fakturujete atp.; pracujete ve firemním obchodním informačním systému a v Microsoft 365, tedy běžných aplikacích Word, Excel, Outlook atp. Pracovat budete na pobočce v kanceláři u svého telefonu a notebooku. Požadujeme:oSŠ technického směru, ale praxi nutně nepotřebujete.oZaškolíme si Vás. Bude se vám věnovat Senior obchodní konzultant, který vás naučí, co je třeba.oMáte základní orientaci a znalosti v IT technologiích na úrovni absolventa technické SŠ.oZnáte práci v OS Microsoft Windows 10 a aplikacích Microsoft Office.oChceme kolegu, kterého IT obor baví a má obchodní cítění; je schopný si organizovat čas a práci; je systematický, spolehlivý a samostatný. oVe vztahu k našim zákazníkům i dodavatelům automaticky předpokládáme profesionální a slušné vystupování a schopnost komunikovat.oAngličtina nám stačí na "IT úrovni", tedy hlavně číst a pochopit, Pokud jste schopen v angličtině napsat e-mailem stručný text nebo zadat požadavek na portál výrobce, je to vaší výhodou.oMáte řidičský průkaz skupiny B - až nastane správný čas a naberete zkušenosti, začnete konzultovat požadavky zákazníků i na místě, a na jejich základě budete připravovat řešení na míru. Vznikli jsme před mnoha lety jako rodinná firma. A takovou atmosféru si držíme stále. Chceme kolegu, který není "solitér", ale dobře zapadne do našeho mladého přátelského kolektivu.Získáte řadu nových znalostí a zkušeností, protože zaměření našeho týmu jsou technologie "s vyšším rozumem", tedy servery a jejich softwarové systémové a aplikační platformy Microsoft, datová pole, zálohování, networking, bezpečnostní technologie a tak dále. Neděláme "kde co", ale pro každou oblast jsme zvolili a dlouhodobě používáme technologie TOP výrobců, a známe je do hloubky.K benefitům patří roční odměny nad rámec základní mzdy; po domluvě možnost práce formou Home Office; připojení na firemní internet; notebook a mobilní telefon i k soukromému používání; certifikace a školení; navíc získáte plnohodnotnou licenci Microsoft 365 Business Premium bezplatně k domácímu používání. Až začnete jezdit k zákazníkům sám, vždy jsou tu k dispozici firemní vozy. Až to bude dávat smysl, pak budete mít firemní vůz svůj, přirozeně i s využíváním pro soukromé účely.Tedy pokud cítíte, že jsme pro vás ti praví, pošlete nám základní informace o sobě na info@lithium.cz a pak se domluvíme na termínu osobního setkání.

Nabízené výhody

  • Jízdní výhody -
  • Zvláštní prémie -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Pasivní - -

Inzerující společnost

LITHIUM a.s., IČO: 27991199

Táborská 375/26, 360 04 Karlovy Vary - Bohatice

Kontakt
Karin Milotová, 702 012 901, 353 223 048, milotova@lithium.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Specialisté

Lokality: Karlovy Vary

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services