Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Energeia, o.p.s., Chrudim, Heřmanův Městec (informace o místu práce: Heřmanův Městec)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 33000 Kč

Nástup od: 1. 1. 2022

Poznámka: Místo výkonu práce: Terénní služba se zázemím v Heřmanově Městci Nabízíme: Plat při celém úvazku dle dosažené praxe, minimálně však 33. 000Kč.Příplatky dle výkonu samostatné práce. Smysluplnost a zajímavou práci ve vstřícném a přátelském kolektivu. Požadujeme: vzdělání SZŠ (VOŠ, VŠ), minimálně 1 rok praxe u lůžka nebo v terénu, ochotu pracovat v multidisciplinárním týmu a sebevzdělávat se, zájem o dětskou paliativní péči, dobré komunikační schopnosti, samostatnost, empatii, zodpovědnost, bezúhonnost, spolehlivost, řidičský průkaz sk. B a uživatelskou znalost PC. Náplň práce- samostatná ošetřovatelská péče o děti s život ohrožujícím nebo limitujícím onemocněním v jejich domácím prostředí- komunikace s rodinou dítěte- spolupráce s lékařem, sociálním pracovníkem, psychologem, fyzioterapeutem a dalšími členy paliativního týmu- administrativa spojená s výkonem zdravotní péčePracovní úvazek- dle dohody, spolupráce možná i na DPP- jednosměnný provoz s předpokládaným výhledem pohotovostních služeb v horizontu 2 letNejste si jistí, zda je tato práce pro Vás? Po domluvě u nás můžete absolvovat stáž a s prací se blíže seznámit.Máte zájem o setkání a více informací? Kontaktujte Kláru Pejchovou - k.pejchova@energeia.cz, 776 167 340Životopis a motivační dopis zasílejte elektronicky na energeia@energeia.czPřečtěte si, prosím, pozorně následující text a uveďte jej do motivačního dopisu nebo životopisu, jinak nebudeme moci s Vašimi údaji pracovat."Souhlasím, aby společnost energeia o.p.s. se sídlem Za Pektinou 944, Heřmanův Městec 53803 zpracovávala mé osobní údaje pro účely získání zaměstnání v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou. Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich ochraně podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů." ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: 5 týdnů dovolené + další sociální a zaměstnanecké benefity (příspěvky na připojištění, dovolenou), podmínky pro osobní a profesní růst - možnost absolvování stáží a kurů, supervizePrvní kontakt učiňte, prosím, na výše uvedené e-mailové adrese.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

Energeia, o.p.s., IČO: 25999851

Za Pektinou 944, 538 03 Heřmanův Městec - Heřmanův Městec

Kontakt
Klára Pejchová, 776 167 340, k.pejchova@energeia.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services