Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. - pracoviště, Frýdek-Místek, Frýdek-Místek (informace o místu práce: Frýdek-Místek)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 21000 - 27000 Kč

Nástup od: 28. 12. 2021

Poznámka: A16 z:5/10/2021 (HPP, DPP, DPČ) a:28/12/2021Pozice: - terénní sociální práce - osobní asistent/-kaPředpokládaná hrubá mzda:- úvazek 1,0: 21.000 - 27.000 Kč dle dosažené praxe a prokázaných dovedností, dále možnost přiznání osobního příplatkuObor: - sociální, zdravotní, nebo akreditovaný kurz MPSVNástup: - od listopadu 2021, nebo dle dohodyPožadavky: - odborná způsobilost dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (akreditovaný kurz MPSV - Osobní asistent nebo obdobný), - předložení výpisu z RT- vzdělání základní, vyučen, středoškolské, nejlépe sociálního nebo zdravotního směru,- orientace v problematice osob se zdravotním postižením výhodou, předchozí praxe v oboru vítaná- komunikační, flexibilita, samostatnost, spolehlivost, tolerance,- zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti - řidičský průkaz sk. BPracovní náplň:- pomoc osobám zdravotně postiženým a seniorům se zvládáním každodenních důležitých úkonů: - pomoc nebo podpora při přípravě i podávání stravy,- pomoc nebo podpora při oblékání a svlékání včetně,- pomoc nebo podpora při samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru,- pomoc nebo podpora při přenosu na lůžko, na vozík,- pomoc nebo podpora při úkonech osobní hygieny,- pomoc nebo podpora s úklidem a údržbou domácnosti, nákupy,- doprovázení uživatele do školského zařízení, zaměstnání, k lékaři, - pomoc při vyřizování běžných záležitostí,- a další činnosti dle vyhlášky MPSV č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách.Nabízíme:- zaškolení,- možnost osobního růstu a rozvoje- zajímavou, zodpovědnou a smysluplnou práci- získání odborné praxe- možnost zkráceného úvazku- pracovní dobu pondělí až pátek, jeden víkend v měsíci- možnost přiznání osobního příplatku, odměny- zaměstnanecký telefonní tarif- stravenky po zkušební době- dovolenou navíc (5dnů) po prvním roce.Kontakt emailem.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - odměny

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s., IČO: 26593548

Bieblova 2922/3, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Michaela Kitová, , asistenceov@czp-msk.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services