Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Úřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Kroměříž, Kroměříž, Kroměříž (informace o místu práce: Kroměříž)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 18500 - 21370 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: Úřad práce České republiky - Krajská pobočka ve Zlíně, Kontaktní pracoviště Kroměříž- Hlavní náplň činnosti: Provádění měsíčního odpočtu spotřeby el. energie, plynu a vody a vedení základní evidence. Provádění údržbářských prací elektro, strojního, stavebního charakteru, truhlářské, lakýrnické, malířské, natěračské, instalatérské včetně provádění méně náročných oprav. Obsluha a drobná údržba kotelny a systému ústředního vytápění, ohřevu teplé užitkové vody. Vedení evidence o provozu kotelny. Dle možností a schopností provádění údržby a drobných oprav služebních vozidel, v případě potřeby vykonává funkci řidiče. Obsluha a drobná údržba vzduchotechniky včetně měsíčního cyklu údržby a čištění filtrů a vedení příslušné evidence. Úkony v oblasti hospodářské správy, autoprovozu a svozu pošty. Denní úklid přístupových a manipulačních ploch včetně úklidu sněhu v zimních měsících a dle plánu odvozu odpadků vynášení a uschovávání odpadových nádob na určené místo. Dle potřeby úklid ostatních veřejných prostor. Dle možností a nařízení kontrola a provádění otevírání a zavírání dveří a oken ve spol. prostorách budov na začátku a na konci pracovní doby. Doprovod cizích osob, které provádějí v prostorách objektů údržbářské či jiné práce a zajištění podmínek pro jejich provádění. Seznámení se s obsluhou elektronického zabezpečovacího zařízení a v případě nutnosti dostavení se, po vyrozumění Policií ČR, na pracoviště, a to i v době mimopracovní. Vyvěšení státní vlajky na budově v době státních svátků, či dle pokynu nadřízeného. V nutných případech běžné údržbářské a domovnické práce i na pracovišti v Holešově a Bystřici pod Hostýnem. Dezinsekce a dezinfekce objektu, hubení škůdců, hlodavců a obtížného hmyzu. Provádění preventivní prohlídky protipožárních prostředků v organizaci. - Kvalifikační a další požadavky: Vyučení, Řidičský průkaz skup. B – aktivní řidič, Zdravotní způsobilost k výkonu práce, Manuální zručnost, Odpovědnost, samostatnost, pečlivost, důslednost, bezúhonnost- Výhodou - znalost práce na PC (MS Office)- Pracovní podmínky: Platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy, platová třída 5. Pružná pracovní doba - plný úvazek. Předpokládaný nástup – 1. listopadu 2021. Pracovní poměr na dobu určitou po dobu pracovní neschopností s možností prodloužení na dobu neurčitou, zkušební lhůta 3 měsíce- Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím- V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete prosím elektronicky strukturovaný životopis, nejpozději do 8. října 2021 na e-mailovou adresu: ondrej.pinous@uradprace.cz, případně osobně doručte na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na adrese Erbenovo nábřeží 4251/2c, Kroměříž.Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Ondřej Piňous, ředitel Kontaktního pracoviště v Kroměříži, , ondrej.pinous@uradprace.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství

Lokality: Kroměříž

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services