Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pro seniory Libice nad Cidlinou, Nymburk, Libice nad Cidlinou (informace o místu práce: Libice nad Cidlinou)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 20250 - 22500 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: Nástup: ihned nebo dle dohodyPracoviště: Libice nad Cidlinou (Domov pro seniory), Opolany nebo Pátek (Domovy se zvláštním režimem)Náplň práce:- plánování, organizování a vedení volnočasových aktivit pro seniory (výlety, soutěže, přednášky, vyrábění výrobků, atd.)- zajištění kontaktu seniorů se společenským prostředím (s obyvateli domova, rodinou a dalšími osobami)- podpora zálib uživatelů služeb- práce s uživateli s demencí, pomoc při jejich orientaci, rozvoj jejich schopností- přímá obslužná péče o uživatele služeb- individuální plánování a vedení další dokumentace- zodpovědnost za vytváření příjemného prostředí a estetiku Domova pro seniory, zajišťování tematické výzdobyPožadujeme:- zájem o práci s cílovou skupinou- aktivní užívání řidičského oprávnění skupiny B- očkování proti hepatitidě typu B (příp. ochota zahájit očkování při nástupu)- znalost práce na PC - uživatelská úroveň- komunikativnost, ochotu k týmové spolupráci- pozitivní a trpělivý přístup- respekt k hodnotám zřizovateleVýhodou: zkušenost s aktivizační činností pro seniory, manuální zručnost a schopnost vytváření ručních výrobků, znalost IS Cygnus, kurz pracovníka v sociálních službách;Nabízíme: 5 týdnů dovolené, nárůst mzdy po zkušební době, 8 hod. pracovní dobu, supervizní a metodickou podporu, možnost získání rekvalifikace - pracovník v sociálních službách, po uplynutí jednoho roku prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou, možnost využití zvýhodněného Zaměstnaneckého T-mobile programu (až 4 SIM karty na osobu) při získání pracovního poměru na dobu neurčitou, práci v přátelském kolektivu a příjemném rodinném prostředí, možnost dalšího vzdělávání, příspěvek na stravování, zázemí stabilní organizacePokud Vás tato pracovní pozice zaujala, budeme se těšit na Váš strukturovaný životopis a motivační dopis.V případě zájmu kontaktujte, prosím, Mgr. Danu Batalovou, tel. 734 809 127, pondělí - pátek 13:00 - 15:00 hod. nebo e-mailem: batalova.dana@diakonie-střed.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Nižší střední odborné

Inzerující společnost

Diakonie ČCE - středisko Střední Čechy, IČO: 42744326

Kontakt
Dana Batalová, 734 809 127, batalova.dana@diakonie-střed.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services