Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Florea Holland s.r.o. provozovna Nepomuk, Příbram, Nepomuk (informace o místu práce: Nepomuk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 25000 - 30000 Kč

Nástup od: 27. 12. 2021

Poznámka: Pozice: pracovníci zákaznické podporyPojďte s námi měnit představy o zákaznickém servisuJelikož nám kolegyně odcházejí na mateřskou dovolenou, hledáme nové srdcaře s chutí pomáhat zákazníkům a zlepšovat se s každým telefonátem. To nejdůležitější Vás naučíme: představíme Vám naše zákazníky i jejich potřeby a seznámíme Vás s naším programem i produkty.Co Vás naučit nemůžeme a s čím od začátku počítáme?S empatií, srdečností a organizačními schopnostmi. Na začátku totiž nedostanete scénář s naučenými větami, zato ale dostanete prostor projevit svou osobnost a přirozenost. Zároveň budete svědky silných lidských příběhů, které chytnou za srdce.Dokonale osvojený český jazyk jak písemně tak ústně je nutností. Denně budete komunikovat se zákazníky jak na telefonu, tak přes Facebook a email, tzn. svým ústním i písemným projevem budete formovat tvář značky. Komunikativní znalost angličtiny je výhodou.A na závěr, je potřeba znát prostředí Facebooku a ovládat počítač hravě a bez váhání.A konečně: co přesně bude Vaší náplní?Zákazníci se na nás velmi rádi obracejí a vkládají do naší zákaznické podpory velkou důvěru. A tak si občas tak trochu zahrajete na floristu (budete pomáhat s výběrem a mixováním), psychologa (tak jako všude jsou zákazníci občas netrpěliví nebo rozmrzelí) nebo spisovatele (to když budete se zákazníky vymýšlet vzkazy ke květinám).Je to ale i trochu úředničina. Vytváření a úprava objednávek je nedílnou součástí této práce. Stejně tak jako denní komunikace na sociálních sítích.Určitě Vás také zajímá pracovní doba, místo výkonu a benefity.Naše zákaznická podpora funguje denně od 7 do 21 hodin a s kolegyněmi se budete střídat na směnném provozu. V období svátků je někdy potřeba, abychom fungovali všichni, nehledě na datum v kalendáři. Jednou za 5 týdnů pečujete o zákazníky o víkendu.Všechno se to odehrává v Nepomuku u Rožmitálu pod Třemšínem (okolí Příbrami). Na novou kolegyni, kterou bychom rádi přivítali během září, čeká rodinná atmosféra, milé zázemí (kancelář u koupáku a studánka za rohem). Mzda po zaučení je 21.000 Kč (čistého). Vybavíme Vás mobilním telefonem a notebookem, které budete moci používat i soukromým účelům. Budeme Vás školit v oblasti květin i nových trendech customer care. Dostanete slevu na květiny, takže budete moci dělat radost lidem, které máte rádi.Nástup?Čím dříve, tím lépe.Těšíme se na Vás.Odpovíme všem.Nástup ihned. Mzda: 25 000,- až 30 000,- KčKontakt: Sladká Monika, e-mail: monika.sladka@florea.czMísto výkonu práce: Florea Holland s.r.o. provozovna Nepomuk

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Florea Holland s.r.o., IČO: 02777606

Roháčova 145/14, 130 00 Praha - Žižkov

Kontakt
Monika Sladká, , monika.sladka@florea.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Ostatní

Lokality: Nepomuk

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services