Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace, Opava, Hrabyně (informace o místu práce: Hrabyně)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 17070 - 26870 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: *KO: Mgr. Klaudie Dinelli, na e-mail: ps@hrabyne.cz. Zájemci o práci nechť doručí své přihlášky včetně: 1) strukturovaného životopisu s údaji o dosavadních zaměstnáních s přehledem praxe a s údaji o odborných znalostech a dovednostech, 2) originálu výpisu z evidence Rejstříku trestů ne staršího než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem - pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, 3) úředně ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání,Nejlépe do 30.09.2021 na níže uvedenou adresu.Kontaktní údaje pro podání přihlášky a získání doplňujících a bližších informací:Název zařízení: Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizaceSídlo: č. p. 207, 747 67 HrabyněID DS: fduk3n8K rukám ředitelky: Mgr. Klaudie Dinellitel: 727 977 205e-mail: ps@hrabyne.czPO - PÁ 06.00 - 14.30 hod, osobní kontakt, prosím nejlépe dohodněte předem. POŽADUJEME- Plnou svéprávnost- Bezúhonnost (zájemce předloží Výpis z evidence rejstříku trestů, nesmí být starší 3 měsíců)- Zdravotní způsobilost (lékařský posudek vydá registrující poskytovatel zdravotních služeb a u zaměstnanců poskytovatel pracovně lékařských služeb - před nástupem do zaměstnání) - Odbornou způsobilost dle § 116, odst. 5 písm. c) tj. minimálně základní vzdělání a absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu (je potřeba splnit do 18 měsíců ode dne nástupu zaměstnance do zaměstnání) UVÍTÁME- Praxi v přímé práci s klienty v sociálních službách - Empatický přístup ke klientům, fyzickou zdatnost - Spolehlivost, pečlivost a kolegialitu v rámci pracovního týmuNABÍZÍME- 25 dnů dovolené- Příspěvek na stravování formou stravenek- Příspěvek na penzijní spoření, na nákup vitamínů, rekreaci, aj. (po zkušení době)- Odpovídající platové ohodnocení- Podporu při zapracování - Průběžné vzdělávání - Možnost zaměstnání na zkrácený úvazekDruh vykonávané práce: pečovatelská činnost v domácnostech osob spočívající ve vykonáváni prací spojených s přímým stykem s osobami s fyzickými obtížemi, komplexní péče o jejich domácnost Pracovní doba: PO - NE od 6.00-22.00 hod. Možnost zkráceného pracovního úvazku. Platové zařazení dle stupnice platových tarifů - Příloha č. 2 NV č. 341/2017 Sb. v platném znění dle započitatelné praxe v rozsahu Kč (17 070 - 26 870), zvláštní příplatky §129 ZP, příplatek za práci v sobotu a v neděli § 126 ZP. Nástup od 01.11.2021 nebo dle dohody.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody - příspěvek na penzijní připojištění, na nákup vitamínů, rekreaci; stravenky

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace, IČO: 71190261

Hrabyně 207, 747 67 Hrabyně - Hrabyně

Kontakt
Klaudie Dinelli, 727 977 205, ps@hrabyne.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services