Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní památkový ústav, státní příspěvková organizace - ÚOP v Telči, Jihlava, Telč (informace o místu práce: Telč)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 8. 2021

Poznámka: Pracovní náplň:- hlavní úkol - evidence a zpracování zámeckých knihovních fondů na objektech ve správě NPÚ v Kraji Vysočina- kategorizace knih převážně z fondu 19. a první poloviny 20. století a vytváření bibliografických záznamů podle mezinárodních standardů v prostředí knihovnického systému Tritius- evidence a katalogizace starých tisků- zpracování fyzického a knihovědného popisu - pořizování, zpracování a evidence digitalizátů- podíl na rozvoji metodické činnosti v oblasti zpracovávání bibliografických záznamů- evidence mobiliárních fondů na hradech a zámcích ve správě NPÚ- administrace agendy movitých kulturních památek- realizace rešerší v archivech a paměťových institucích Požadujeme:- vysokoškolské vzdělání v oboru humanitních či společenských věd, preferované zaměření na knihovnická studia nebo oborovou kombinaci knihovnických studií s historií a historií umění případně vzdělání na vyšší odborné škole v oboru knihovnictví- výbornou znalost českého jazyka v mluveném i písemném projevu- pasivní znalost anglického jazyka na běžné uživatelské úrovni, znalost dalších cizích jazyků (N, FR, IT,...) výhodou- systematický přístup k práci, pečlivost, samostatnost a trpělivost- dobré komunikační dovednosti- uživatelskou znalost práce s PC- řidičský průkaz skupiny B- trestní a morální bezúhonnostNabízíme:- zajímavou a pestrou práci v příjemném prostředí a v přátelském pracovním kolektivu- zázemí stabilní a důvěryhodné instituce, příspěvkové organizace Ministerstvo kultury ČR- možnost osobního rozvoje, odborného růstu a účasti na projektu interního vzdělávání- podmínky pro vlastní publikační činnost a zapojení do vědeckovýzkumných činností- práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou- příspěvek na stravování- služební telefon, zvýhodněné mobilní tarify pro zaměstnance a rodinné příslušníky- dovolenou odpovídající délce pracovního poměru, max. pět týdnů v kalendářním roce- volné vstupy pro zaměstnance i rodinné příslušníky na památkové objekty ve správě NPÚ v celé České republiceV případě zájmu o nabízenou pracovní pozici zašlete na uvedenou adresu: - strukturovaný profesní životopis včetně kontaktních údajů (telefon, e-mail)- motivační dopis (max. 1 normostrana)- doklad o nejvyšším dosaženém vždělání v prosté kopii (scan)- fakultativně esej na téma "Já a kniha" (max. 2 normostrany)

Nabízené výhody

  • Naturální výhody - volné vstupy na pam. objekty ve správě NPÚ i pro rodinné příslušníky
  • Dovolená navíc - 5 týdnů
  • Jiné výhody - služební telefon, zvýhodněný tarif i pro rodinné příslušníky, příspěvek na stra.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Pasivní - -

Inzerující společnost

Národní památkový ústav, státní příspěvková organizace, IČO: 75032333

Kontakt
Jaroslava Zamazalová, referent majetkové správy, 777 454 513, zamazalova.jaroslava@npu.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Specialisté

Lokality: Telč

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services