Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Radio Haná, s.r.o., Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22000 - 40000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Pracoviště: Blažejské náměstí č.p. 97/7, Olomouc.Co Vás čeká na pozici mediálního konzultanta?- Vyhledávání a kontaktování zákazníků.- Komunikace se zákazníky a péče o ně.- Rozvíjení dlouhodobých vztahů s klienty.- Příprava reklamních kampaní.- Administrativa.Co očekáváme od Vás:- Organizační schopnosti, komunikativnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, loajalitu, aktivitu a orientaci na úspěch.- Umění telefonovat a navazovat obchodní vztahy.- Příjemný vzhled a vystupování.- Nadstandardní znalost práce s PC.- Vzdělání minimálně středoškolské, vysokoškolské, pozice je vhodná i pro absolventy.- Řidičský průkaz sk. B a zkušenosti vítány.- Zkušenosti s přímým prodejem jsou výhodou.Co nabízíme na oplátku Vám:- Zodpovědnou a kreativní práci na hlavní pracovní poměr nebo částečný úvazek, popř. možnost spolupráce i na živnostenský list.- Tradice společnosti více než 29 let.- Možnost nastavení podmínek spolupráce individuálně dle Vašich zkušeností.- Pracovní zázemí v centru Olomouce u stabilní společnosti, kvalitní zaškolení a podporu zkušených kolegů.- Finanční ohodnocení (stálá mzda + zajímavé odměny a provize z obchodů) - 22.000 až 40.000,- Kč měsíčně, flexibilní systém odměňování s odměnami a bonusy dle pracovních výsledků - sami můžete zvýšit svou mzdu.- Pravidelná školení a vzdělávání.- Možnost seberealizace a profesního i karierního růstu.- Služební auto- Stálé pracovní místo, PC a telefon- Volné vstupy na kulturní akce a další benefity.- Pracovní doba nejčastěji mezi 8. - 17. hodinou, pracoviště v Olomouci.Možný nástup: Od června až září 2021Další informace o nás: Místo výkonu práce: https://www.radiohana.cz/o-nas; Budoucí kolegové: https://www.radiohana.cz/obchodni-tym; Proč Radio Haná: https://www.radiohana.cz/proc-radio; Další námi nabízené produkty: https://skymarketing.cz/#productsPošlete strukturovaný životopis nejlépe s fotografií a motivační dopis a třeba i něco navíc POUZE na adresu: prace@radiohana.cz. Uzávěrka přihlášek do 31. 7. 2021. Těšíme se na Vás.Marketingová agentura zastupující Radio Haná a Radio Haná SkyRock, online zpravodajské weby Olomoucky.Report.cz, Prostejovsky.Report.cz, Prerovsky.Report.cz, Sumpersky.Report.cz, Jesenicky.Report.cz, eventové a produkční služby a mnoho dalších produktů hledá OBCHODNÍHO REFERENTA/KU - ASISTENTA/KU)! Přidej se do našeho obchodního týmu a dělej s námi marketing v praxi.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Radio Haná, s.r.o., IČO: 47681837

Blažejské náměstí 97/7, 779 00 Olomouc - Olomouc

Kontakt
Kontakt, , prace@radiohana.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services