Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: AOC Resins Česká a.s., Ústí nad Labem, Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Místo výkonu práce: Revoluční č.p. 1930/86, 400 01 Ústí nad LabemKOORDINÁTOR pro BOZP/PO, kvalitu a životní prostředí pro firmu AOC Resins Česká, a.s.Společnost patří do koncernu firem AOC, jenž je předním světovým dodavatelem pryskyřic a speciálních materiálů, které zákazníkům umožňují vytvářet robustní, odolné a všestranné výrobky a komponenty. Společnost se silným zázemím po celém světě v oblasti výroby a vědy úzce spolupracuje se zákazníky v zájmu zajištění bezkonkurenční kvality, servisu a spolehlivosti pro dnešní dobu a v zájmu inovativních řešení pro zítřek. S evropským ústředím ve Švýcarsku, AOC provozuje výrobní závody ve Francii, Itálii a Nizozemsku a má výzkumná a vývojová centra v Itálii a Nizozemsku. Navíc, AOC má několik výrobních závodů a výzkumných a vývojových center v Americe a v Číně.Pracovní náplň" Zavádí a spravuje systém řízení kvality v zájmu dosahování stanových cílů kvality a systém HSE v souladu s normami používanými ve firmě AOC" Připravuje plán HSE, sleduje jeho plnění a přijímá nápravná opatření" Ručí za dodržování předpisů, norem a zákonné legislativy " Analyzuje shody a nehody výrobků a vyhodnocuje rizika" Odpovídá za školení ohledně kritických postupů v oblasti HSE" Spolupracuje s úřady a s vedením společnosti " Sleduje kvalitu výrobků a surovin v zájmu zajištění požadované konzistence produktu" Provádí RCA (Root Cause Analysis) v oblasti kvality a HSE" Navrhuje nápravná opatření v oblasti kvality " Eviduje a vyřizuje neshody v oblasti kvality a reklamace zákazníků, navrhuje nápravná opatření ke zlepšení kvality výrobku" Provádí a plánuje interní audity v oblasti kvality a HSE. Monitoruje nekonformity a implementuje doporučení z interních a externích auditů do výroby" Spolupracuje s lokálním manažerem společnosti a informuje ho o probíhajících kontrolách, jejich výsledcích a nápravných opatřeních" Spolupracuje s oddělením HSE v centrále společnosti AOC Požadujeme:" VŠ vzdělání v chemickém oboru - výhodou, nebo jiném technickém či strojním oboru" Znalost právních předpisů HSE" Znalost požadavků ISO 9001 a 14001 " Alespoň 3 letou praxi v průmyslovém prostředí" Zkušenosti s řízením a rozvojem zaměstnanců" Zkušenosti s chemií a výrobními procesy - výhodou" Zkušenosti s technikou RCA (5 WHY, 5 M) - výhodou" Anglický jazyk - komunikace slovem i písmem - nutná" Pracovitost, samostatnost, pečlivost a spolehlivostNabízíme:" Různorodou a zajímavou práci v perspektivní společnosti" Pracovní smlouva na 1 rok s možností prodlužení" Zkušební doba 3 měsíce" Týden dovolené navíc" Zvýhodněné závodní stravování" Příspěvek na penzijní připojištění" Zaměstnanecké SIM karty pro rodinné příslušníky po 6 měsících trvání prac. poměru" Dostupnost pracoviště v centru Ústí nad Labem - vazba na MHD a vlak" Možnost využívat podnikové rekreační zařízení v Krkonoších za nízkou cenu" Možnost výplaty motivačního příspěvku dle hospodářského výsledku společnostiKontakt: telefonicky nebo na e-mail.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

AOC Resins Česká a.s., IČO: 04655443

Revoluční 1930/86, 400 01 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Kontakt
Jana Hlávková, 477163107, hlavkova@spolchemie.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Ústí nad Labem

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services