Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: ESET Research Czech Republic s.r.o. - Praha, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 45000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: ESET rozšiřuje své portfolio bezpečnostních řešení a migruje je do next-gen cloudové platformy. Hledáme šikovné vývojáře C++ s láskou pro cross-platform projekty (Linux, Windows, Docker) a se schopností nebo s chutí naučit se Golang. Jsme menší specializovaný tým, pracujeme s moderním stackem (C++17, Golang, Git, Bitbucket, Jenkins, Jira, Python3, gRPC). Pracujeme v uvolněné přátelské atmosféře, kde má každý možnost rychle zapadnout a vyrůst.Co hledáme:- Ovládání moderního C++ (C++17 a výše)- Zkušenost s dalším programovacím nebo skriptovacím jazykem (Golang, Java, Python, Bash) bude velké plus- Zkušenost s architekturou a infrastrukturou mikroservis (technologie jako Docker, Kubernetes, Istio, Helm, NATS) bude přínosem- Jakákoliv zkušenost s cloudem (AWS, Google, Azure) bude plus- Zkušenost s prací na large-scale distribuovaných systémech bude cenná- Výbornou a kreativní schopnost řešit úlohy a problémy- Schopnost naučit se nové technologie a produkty- Zkušenost s programováním serverů a s vícevláknovým zpracovánímNáplň práce:- Vývoj nových vlastností našeho řešení pro secure management- Vývoj a správa škálovatelných mikroservis starajících se o miliony požadavků- Spolupráce s dalšími vývojovými, testerskými a dokumentačními týmy- Být součást agilního týmu, který si sám navrhuje tech stack, architekturu, vývojové prostředí a best practicesBýt kreativní a experimentovat s novými řešeními, a přesto praktický a oddaný kvalitě, údržbě a optimizaci kóduVýhody:Bezedné nápoje pro všechny! Dopřej si kávu, čaj, džusy a další nápoje, co hrdlo ráčí. Hladový u nás taky nebudeš. Na každý pracovní den u nás dostaneš stravné lístky, které plně hradíme. No a kdyby ti vyhládlo během tvého pracovního nasazení, ve společné kuchyňce najdeš celý den zdravé občerstvení. Je nám jedno jestli jezdíš do práce autem, na kole, nebo chodíš pešky. Měsíční příspěvek na dopravu dostává každý bez rozdílu.Jsme také přesvědčení, že pro každého by měla být rodina na prvním místě. A proto při významných živnotních událostech jako jsou svatba nebo narození dítěte od nás kromě gratulace dostaneš i finanční příspěvek.Lék na věčnou mladost zatím k dispozici nemáme. Dokud ho ale nevynaleznou budeme našim zaměstnancům přispívat na důchodové nebožpojištění.Pracuj naplno, užívej si naplno. Za tímto heslem si stojíme a proto po celý rok našim zaměstnancům připravujeme mnoho ackcí, aktivit a dalších příležitostí na společný oddych a zábavu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

ESET Research Czech Republic s.r.o., IČO: 22800352

Palachovo náměstí 799/5, 625 00 Brno - Starý Lískovec

Kontakt
Hana Kovaříková, , hana.kovarikova@eset.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services