C# PRO ZABEZPEČENÍ BUDOV (AŽ 80 000 KČ/MĚS)

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 70 000–80 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme šikovného C# developera. Budete vyvíjet integrovaný zabezpečovací systém, který spolupracuje s kamerami, požární signalizací, docházkou a dalšími šikovnými systémy chytrých budov. Tyhle řešení zajišťují zabezpečení různých významných objektů, kritické infrastruktury a v jaderné energetice. * Dostanete se do týmu 7 lidí, kde budete vyvíjet tyto systémy. * Čeká Vás programování, testování a nasazení vyvíjených či integrovaných aplikací u zákazníků. * Budete spolupracovat na komplexním návrhu technických řešení projektů (SW i HW a jejich interakce), zejména video management systémů (VMS) a CCTV.

Jiné výhody

* To, co se vždy očekává, takže 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na dovolenou a životní pojištění. * Dostanete práci, která je kreativní a různorodá (alespoň to si myslíme) ve stabilní firmě v oblasti unikátních zabezpečovacích technologií. * Nebudete se zabývat jen vývojem SW, ale dostanete se i k HW a jejich integraci mezi sebou. * Nemusíte u nás sedět přesně od osmi do čtyř. Máme klouzavou pracovní dobu, abyste si den mohli naplánovat, jak potřebujete. * Samozřejmě Vám poskytneme prostor pro seberealizaci včetně různých školení a odborného růstu a podílení se na rozvoji firmy a jejich produktů. * Pozice vhodná pro muže i ženy. *Místo výkonu práce je v Brně

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Znáte objektové programování v C# a MSSQL a doplňující zkušenost s Linux, C++ je skvělou výhodou (díky C++ se můžete dostat i k zajímavějším projektům). * Nebojíte se komunikovat se zákazníkem při prezentaci vyvíjených řešení. * Máte čistý trestní rejstřík, jste v dobrém zdravotním stavu a máte řidičský průkaz skupiny B. * Angličtina Vám stačí na pasivní úrovni k četbě technické specifikace.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services