Kurátor pro děti a mládež II

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Kurátor pro děti a mládež II

Místo práce: Městský úřad BÍLINA, Teplice, Bílina (informace o místu práce: Bílina)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Požadavky:splnění předpokladů dle § 110 odst. 4 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dosažené min. vyšší odborné vzdělání zaměřené na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociálně-právní činnost, charitní a sociální činnost) . základní znalost zák.č. 359/1999, o sociálně-právní ochraně dětí a souvisejících předpisůznalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, Internet)flexibilita, dobré organizační a komunikační schopnosti, zodpovědnost, schopnost samostatného rozhodování, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilostřidičský průkaz skupiny „B“ . praxe ve veřejné správě a sociálních službách – výhodouzkoušky zvláštní odborné způsobilosti na úseku sociálně-právní ochrany dětí - výhodouPísemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat: (přiložit jako samostatný doklad)jméno, příjmení, titul uchazečedatum a místo narozenístátní příslušnostmísto trvalého pobytučíslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka)telefonické spojenídatum a podpis uchazečeK přihlášce nutno doložit:profesní životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech,originál nebo ověřenou kopii výpisu z evidence Rejstříku trestů (kopie žádosti, je-li teprve žádáno), ne starší tří měsíců (u cizích státních příslušníků též odborný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud tento doklad domovský stát nevydá, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením)ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělánísouhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajůLhůta podání přihlášky: doručeny nejpozději 24.05.2021 Způsob podání přihlášky: v obálce označené „VŘ- kurátor II - neotevírat“ doručit osobně do podatelny MěÚ Bílina nebo zaslat poštou na adresu: Městský úřad Bílina, Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Předpokládaný nástup: dle dohody stranInformace: vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví, Mgr. Iva Zábojníková, tel. 417 810 910, mob.tel. 606 733 850. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo kdykoli výběrové řízení zrušit bez uvedení důvodů.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Bílina, IČO: 00266230

Kontakt
Petra Prchalová, personální , 417810844, prchalova@bilina.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services