Interní audit

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Interní audit

Místo práce: Městský úřad BÍLINA, Teplice, Bílina (informace o místu práce: Bílina)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Požadavky: dosažené vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu, nejlépe ekonomického směru, dobrá znalost podvojného účetnictví a hospodaření příspěvkových organizací (zák. č. 563/1991 Sb., vyhláška č. 410/2009 Sb., zák. 250/2000 Sb.), znalost zákona o finanční kontrole ve veřejné správě (zák. 320/2001 Sb., vyhl. 416/2004 Sb.), znalost práce na PC (MS Office) . flexibilita, dobré organizační schopnosti, zodpovědnost, schopnost samostatného rozhodování, trestní bezúhonnost, praktické zkušenosti s vedením účetnictví organizací veřejné správy a příspěvkových organizací, ZOZ pro správní činnost při finančním hospodaření ÚSC a jeho přezkumu - výhodou, praxe ve veřejné správě - výhodouPísemná přihláška zájemce musí obsahovat (přiložit jako samostatný doklad) :jméno, příjmení, titul datum a místo narozenístátní příslušnost místo trvalého pobytučíslo občanského průkazu (doklad o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka) telefonické spojenídatum a podpis uchazečeK přihlášce nutno doložit: profesní životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech, originál výpisu z evidence Rejstříku trestů (kopie žádosti, je-li teprve žádáno), ne starší tří měsíců(u cizích státních příslušníků též odborný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud tento doklad domovský stát nevydá, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů pro účely této veřejné výzvy ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajůLhůta podání přihlášky: doručeny nejpozději 24.05.2021Způsob podání přihlášky: v obálce označené „VV –Interní audit“ – osobně do podatelny MěÚ nebo písemně na adresu Městského úřadu v Bílině, Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Předpokládaný nástup: dle domluvy stranKontakt: Ing. Ladislav Kvěch, tajemník MěÚ Bílina, tel. 417 810 810, mob. č. 602 112 323 Vyhlašovatel si vyhrazuje právo kdykoli výběrové řízení zrušit bez uvedení důvodů.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Město Bílina, IČO: 00266230

Kontakt
Ladislav Kvěch, Tajemník, 417 810 810, 602 112 323,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Bílina

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services