Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: RHINO GROUP,, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 16200 - 40000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: 1. kontakt telefonicky, e-mailem. Tel.: 608 853 495, e-mail: kluka@rhinogroup.czNašim hlavním posláním je snižovat náklady podnikatelům a firmám za telekomunikace, jelikož stále v dnešní době platí přemrštěné ceny za telefon a internet. Za Tvoji aktivitu v nabídkách a prodejích budeš náležitě odměněn v rámci bonusové složky mzdy, která nemá horní hranici.Co tě čeká?Na začátku Tě osobně proškolíme - školení probíhá přímo na call centru, neodevzdáváme tě do rukou školitelů - teoretiků. Náš lektor je součástí našeho týmu a je ti k dispozici nejen během školení - každý den pomáhá i zkušeným pracovníkům.Staneš se odborníkem v oblasti telekomunikací, budeš mistrem komunikace po telefonu.Pracujeme pouze v pracovní dnyPracoviště:OstravaCo očekáváme my?Chuť učit se! Nehledáme pouze zkušené operátory, hledáme všechny, kteří mají "drive" a týmového ducha. S radostí Tě všechno naučíme.Dokončené minimálně SŠ/SOU vzdělání s maturitou a čistý trestní rejstřík.Touhu ovlivnit svůj výdělek. Nabízíme fixní plat a k tomu flexibilní složku, která je závislá na tvém výkonu a přístupu.Co za to?Fixní plat + bonusovou složku mzdy, která nemá horní hranici Po zaučení možná občasná práce z domova.25 dnů dovolené + 5 dnů zdravotního volna na zotavenou (bez udání důvodu).Zvýhodněný mobilní tarif pro VásPodpora rotace v rámci firmy na základě kariérního řádu.Možnost zapojit se do dobrovolnických aktivit a sportovních týmů.Věcné ceny a poukazy v našich soutěžích.Zaujali jsme tě?Ozvi se nám, rádi si přečteme tvůj životopisPro potřeby tohoto výběrového řízení zpracovává Vaše osobní údaje v roli správce společnost RHINO GROUP s.r.o., IČO: 09379339 (dále také jen "obchodní partner společnosti Vodafone"). V případě jakýchkoliv dotazů ve vztahu ke zpracování Vašich osobních údajů ze strany správce využijte, prosím, tento kontakt: kluka@rhinogroup.czBenefity:Fixní plat + bonusovou složku mzdy, která nemá horní hranici Po zaučení možná občasná práce z domova.25 dnů dovolené + 5 dnů zdravotního volna na zotavenou (bez udání důvodu).Zvýhodněný mobilní tarif pro Vás Místo výkonu práce: Muglinovská 175/111, Slezská Ostrava

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

RHINO GROUP s.r.o., IČO: 09379339

Muglinovská 175/111, 712 00 Ostrava - Muglinov

Kontakt
Kamil Kluka, 608 853 495, kluka@rhinogroup.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services