ÚŘEDNÍK-CE / VEDOUCÍ ÚŘEDNÍK-CE ODBORU SPRÁVY MAJETKU MĚSTSKÉHO ÚŘADU PÍSEK

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

ÚŘEDNÍK-CE / VEDOUCÍ ÚŘEDNÍK-CE ODBORU SPRÁVY MAJETKU MĚSTSKÉHO ÚŘADU PÍSEK

Místo práce: Město Písek, Písek, Písek (informace o místu práce: Písek)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Tajemnice Městského úřadu Písek vyhlašuje v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů výběrové řízenína místo vedoucího úředníka/vedoucí úřednice odboru správy majetku Městského úřadu Písek Druh práce: zajišťování správních činností na úseku správy majetku.Místo výkonu práce: správní obvod města Písek jako obce s rozšířenou působností. Doba výkonu práce: doba neurčitá. Předpokládaný nástup: 01.06.2021 nebo dle dohody. Platové podmínky: platová třída 10 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. - příloha č. 1 (21.260 - 31.240 Kč podle délky započitatelné praxe + příslušné příplatky)Předpoklady:- způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, věk minimálně 18 let.Požadavky:- vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné. vzdělání- znalost práce s PC- řidičský průkaz minimálně skupiny B - praxe ve veřejné správě na uvedeném úseku výhodou.Písemnou přihlášku do výběrového řízení spolu s povinnými přílohami zašlete na adresu: Městský úřad Písek, kancelář úřadu, Ing. Jiří Petrášek, Velké náměstí 114, 397 19 Píseknebo odevzdejte na podatelně MÚ Písek nejpozději do 06.05.2021. Za rozhodující se považuje datum přijetí na podatelně MÚ. Obálku s přihláškou označte "Výběrové řízení - SM".Přihláška musí obsahovat tyto údaje uchazeče - uchazečky:- jméno, příjmení, titul- datum a místo narození- státní příslušnost- místo trvalého pobytu- číslo občanského průkazu nebo dokladu o povolení pobytu (u cizího státního občana)- datum a podpisV přihlášce laskavě uveďte kontakt - telefon, mobilní telefon, e-mail.Povinné přílohy přihlášky:- životopis - nejlépe strukturovaný - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíce - originál nebo ověřená kopie- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání- čestné prohlášení o splnění požadavku řidičského průkazu a znalosti práce s PCVýběrové řízení - písemný test a pohovor s vybranými uchazeči - uchazečkami proběhne dne 13.05.2021. Tajemnice si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit nebo nikoho nevybrat.Bližší podmínky výběrového řízení naleznete na úřední desce Městského úřadu Písek a na internetových stránkách úřadu na adrese http://www.mesto-pisek.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Písek, IČO: 00249998

Kontakt
Jiří Petrášek, 382 330 111,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Písek

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services