VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY - PROVOZÁŘI
Místo práce: Základní škola a Mateřská škola Řepiště, příspěvková organizace, Frýdek-Místek, Řepiště (informace o místu práce: Řepiště)
Druh pracovního poměru:
Úvazek:
Směnnost: Jednosměnný provoz
Mzda: 18500 - 26830 Kč
Nástup od: 1. 7. 2021
Poznámka: A11 z:21/4/2021Požadujeme:- středoškolské vzdělání ukončené maturitou (nejlépe hotelová škola popř. škola společného stravování, ekonomická - obor společné stravování, případně vyšší odborné vzdělání v příbuzném oboru)- schopnost řízení provozu školní jídelny, pracovat samostatně i v týmu; schopnost plánovat, organizovat, řídit a kontrolovat podřízené zaměstnance- znalost práce na PC - stravovací program od firmy Ulrich - SIS, Office (Word, Excel), e-mail, práce s internetem- komunikativnost, organizační schopnosti, asertivitu, společenskou úroveň jednání a vystupování, ochotu, kreativitu- znalost trendů racionální výživy, normování, kalkulace, sestavování jídelníčků, vedení skladového hospodářství - znalost předpisů hygienických norem, HACCP z oblasti škol a dalších souvisejících předpisů- zdravotní průkaz pro zaměstnance veřejného stravování (školství).Výhodou:- praxe v oboru výhodou nikoliv podmínkou- vzdělání v oboru nutriční terapeut/dietní sestra, odborná praxe - výhodou nikoliv podmínkou- řidičský průkaz výhodou.Náplň práce: - řízení školní jídelny, odpovědnost za její provoz a plynulý chod, peče o její řádné hospodaření, dodržování a sledování předpisů o společném stravování dětí a mládeže, hygienických podmínek školního a závodního stravování, požadavků HACCP, zajištění a kontrola pestrosti jídel, dodržování technologických postupů přípravy - objednávání a obstarávání zboží a potravin, odpovědnost za jejich správné převzetí, inventář a ostatní potřeby pro jídelnu, odpovědnost za nezávadnost a správnou jakost přejímaných potravin, za správné skladování zboží a provádění pravidelné kontroly nezávadnosti uskladněných potravin.- měsíčně provádění inventur skladu, vedení skladových karet, evidence příjemek a výdejek zboží- přijímání přihlášek a odhlášek na stravování, vypočítávání poplatků za stravování podle směrnic, vybírání peněz za stravování, vedení dokladů o stravování, stravném a o evidenci počtu strávníků, provádění kontroly placení stravného, měsíční vyúčtování stravného, zajištění informovanosti zákonných zástupců o podmínkách pro stravování dětí- přísné dodržování spotřebních norem (plnění spotřebního koše), výživových norem, vedení evidence denních finančních limitů norem ve stravování- v rámci zavedení dietního školního stravování - zodpovědnost a kontrola dodržování osobní a provozní hygieny, dodržování technologických postupů při přípravě dietních pokrmů svých podřízených zaměstnanců- odpovědnost za plnění úkolů BOZP, PO- příprava plánů a rozpočtu školní jídelny, ručení za jejich dodržování a čerpání, zpracování měsíční rekapitulace- a dále ostatní neméně důležité úkony z pracovní náplně dle katalogu prací č. 222/2010 Sb (nařízení vlády č. 137/2009 Sb)- pracovní doba pondělí až pátek 6:00-14:30 hod.Nástup: 1. 7. 2021 - možno i v průběhu červnaPlatové zařazení:- 8. platová třída (rozmezí od 18.300 Kč-26.830 Kč- dle délky praxe + osobní ohodnocení a příplatek za vedení)- dle nařízení vlády č.564/2006 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.V případě zájmu, přiložte tyto doklady:- strukturovaný životopis, motivační dopis- kopie dokladů o požadovaném vzdělání, doplňková školení- reference nebo kopie dokladů o průběhu zaměstnání (popř. stačí při osobním pohovoru)Vše zasílejte na e-mail: referentka@zsrepiste.cz, a to nejpozději do 14. 5. 2021Nabízíme:- po zapracování možnost trvalého pracovního poměru, 25 dní dovolené, čerpání výhod FKSP (např. příspěvek na stravu a penzijní připojištění, odměna k živ. jubileu, kulturní akce).Kontakt telefonicky, emailem.