Údržbář zařízení města, pracovník technických služeb města

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Údržbář zařízení města, pracovník technických služeb města

Místo práce: Město Janské Lázně, Trutnov, Janské Lázně (informace o místu práce: Janské Lázně)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 15770 - 22990 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Město Janské Lázněvyhlašuje výběrové řízení na obsazení 1 pracovního místa"údržbář zařízení města"(pracovník technických služeb města)Pracovní náplň: - zajišťuje řízení a údržbu motorových vozidel, obsluhu a údržbu pracovních strojů, údržbu komunikací včetně zimní údržby- provádí údržbu veřejné zeleně, veřejného prostranství, mobiliáře, likvidaci odpadu- provádí správu a údržbu objektů, budov a zařízení v majetku města Pracovní poměr: na dobu neurčitou Místo výkonu práce: území města Janské Lázně Platová třída: 6 (podle započitatelné praxe od 15.770 Kč do 22.990 Kč)Osobní ohodnocení: po uplynutí zkušební doby podle dosahovaných výsledků Možný nástup: od 01.06.2021 nebo dle domluvyPožadavky na uchazeče: - občan ČR (nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR)- fyzická osoba, která dosáhla věku alespoň 18 let- plná svéprávnost- bezúhonnost (za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy, pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí, jako by nebyla odsouzena) Kvalifikační předpoklad: minimálně střední vzdělání s výučním listemDalší požadavky: - schopnost samostatného rozhodování i týmové práce- loajalita vůči zaměstnavateli - flexibilita a spolehlivost- pečlivost, systematičnost, přesnost, důslednost- technická zručnost (vyučení v některém z řemeslných oborů výhodou)- řidičské oprávnění sk. C, T a profesní průkaz- strojní průkaz (výhodou)Náležitostí přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis. K přihlášce připojte: a) strukturovaný profesní životopis, ve kterém uvedete údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se pracovní náplně, b) čestné prohlášení, že uchazeč nemá záznam v rejstříku trestů (originál nebo úředně ověřená kopie bude vyžadována při nástupu do práce ne starší než 3 měsíce),c) kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (originál nebo úředně ověřená kopie bude vyžadována při nástupu do práce).Písemnou přihlášku spolu s požadovanými dokumenty zasílejte, tak aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději 21.05.2021 do 12:00 h, na adresu: Městský úřad Janské Lázně, náměstí Svobody 273, 542 25 Janské LázněObálku označte heslem: "Výběrové řízení - údržbář". Do výběrového řízení budou zařazeni uchazeči, kteří splní výše uvedené požadavky a dodají přihlášku se všemi povinnými náležitostmi. Vybraní uchazeči, kteří nejvíce splňují předpoklady pro výkon práce, budou pozváni na ústní pohovor, o jehož konání budou informováni e-mailem nebo telefonicky. Bližší informace poskytne Miroslav Císař, vedoucí odboru technických služeb, na tel. 603 204 848 nebo e-mailu ts@janske-lazne.cz Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Město Janské Lázně, IČO: 00277967

Kontakt
Marcela Vojtěchová, tajemnice, 499875101, tajemnik@janske-lazne.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services