Učitel SŠ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Učitel SŠ

Místo práce: Střední průmyslová škola a Obchodní akademie, Bruntál, příspěvková organizace, Bruntál, Bruntál (informace o místu práce: Bruntál)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 32170 - 41940 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: místo výkonu práce : Kavalcova 814/1, BruntálVOLNÉ PRACOVNÍ MÍSTO: UČITEL SŠ· hledáme uchazeče, kteří jsou kvalifikování pro výuku některého z následujících předmětů:o tělesná výchova,o matematika,o informační technologie.· o volné pracovní místo učitele se mohou hlásit také uchazeči, kteří jsou kvalifikováni pouze pro výuku jednoho z výše uvedených předmětů.Požadujeme:· VŠ vzdělání· splnění kvalifikace podle zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících pro výuku na střední škole,· dobrá znalost práce na PC (MS Windows, MS Office především Excel, práce s balíkem O365, práce s MS Teams),· pečlivost, důslednost a spolehlivost,· komunikativnost, iniciativní a aktivní přístup,· ochotu se dále vzdělávat.Výhodou:· znalost anglického jazyka na úrovni B1,· řidičské oprávnění skupiny B, aktivní řidič,· zkušenosti z mimoškolské praxe.Nabízíme:· odpovídající platové ohodnocení - zařazení do 12. platové třídy (32 170,- až 41 940,-) bez příplatků,· po ukončení zkušební doby odpovídající osobní ohodnocení,· práci na plný pracovní úvazek (40 hodin týdně),· pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení,· možnost práce v moderním prostředí, přístup k novým technologiím,· možnost seberealizace a odborného růstu,· možnost zapojení do mezinárodních projektů,· služební notebook,· zaměstnanecké výhody (320 hod/40 dnů dovolené, závodní stravování na pracovišti, příspěvek na sport a kulturu)Přihláška do výběrového řízení musí obsahovat:- motivační dopis se souhlasem ke zpracování osobních dat podle zákona č. 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů v platném znění, včetně údajů -jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu, pokud není shodná, telefonické a e-mailové spojení, datum a podpis.- strukturovaný životopis, včetně údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech- doklady o nejvyšším dosaženém vzdělání a odborných kurzech v prostých kopiích,- přihlášky zasílejte mailem Evě Purové na adresu purova@spsoa.cz do 25.5.2021Z : 19.4.2021

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

Střední průmyslová škola a Obchodní akademie, Bruntál, příspěvková organizace, IČO: 00601322

Kontakt
Eva Purová, 555559777, purova@spsoa.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services