Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: FGV Investment a.s. - Chrudim, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 40000 - 70000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: Místo výkonu práce: ChrudimFirma FGV INVESTMENT a.s hledá do svého týmu nového kolegu v oblasti zajištění financování našich nemovitostí, pro následný prodej. Fungujeme jako investiční a developerská společnost s tradicí od roku 2010.HYPOTEČNÍ SPECIALISTA / FIREMNÍ FINANČNÍKStaňte se hypotečním průvodcem našich klientů. Lidé budou potřebovat bydlet pořád, a tím i hledat nejvhodnější financování. Vzhledem k tomu, že budeš z velké části řešit obchody s našimi nemovitostmi výdělku se rozhodně bát nemusíš.Do našeho Chrudimského týmu hledáme posilu, která rozšíří naše portfolio o specialistu, který se vyzná jak v HYPO. sektoru tak i v oblasti neživotního a životního pojištění.Klienta provedeš od sepsání žádosti až po vklad na katastru, veškeré pojištění co bude třeba a zajistíš spokojenost na straně zákazníka a společnosti.Co na Vás bude čekat?Po nástupu si tě postupně proškolíme a zasvětíme do celého procesu. V?FGV nikdo není na nic sám, když Vám něco nejde nebo si nevíte rady, vždy dostaneš pomocnou ruku od kolegů. Každopádně nehledáme začátečníka ale člověka, který má s tímto obchodem bohaté zkušenosti ale nechce být závislí na tom jestli klienta sežene nebo ne, u nás je portfolio zajištěno jen se pustit do práce s FIXním platem v zádech.Jak si Vás představujeme? SŠ vzdělání s maturitou, praxe v oblasti hypoték je nutností, platné hypoteční zkoušky / nebo si je při nástupu udělat, uživatelskou znalost práce na PC a internetu, obchodního ducha a nadšení pro práci v obchodní pozici, chuť podnikat se silným developerem, dobré komunikační dovednosti a reprezentativní vystupování, chuť se podílet na rozšiřování služeb klientůmCo vám můžeme nabídnout? firemní developerské projekty, spolupráce je na ŽL, provizní odměňovací systém a fixní plat, potenciál dostat se po zapracování na plat 40 000 až 70 000,-kč/měsíc, interní vzdělávací a rozvojový program, firemní benefity jako auto, PC, kancelářské zázemí a mnoho dalších … Zní Vám to jako práce snů? Vystřelte svou kariéru výše! Dejte nám o sobě vědět. Pošlete nám svůj životopis. Budeme se těšit.První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedené e-mailové adrese.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

FGV Investment a.s., IČO: 28114761

nám. 14.října 1307/2, 150 00 Praha - Smíchov

Kontakt
Adámek, , adamek@fgvinvestment.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services