PRACOVNÍK CHARITNÍ ZÁCHRANNÉ SÍTĚ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

PRACOVNÍK CHARITNÍ ZÁCHRANNÉ SÍTĚ

Místo práce: Diecézní charita Brno-Oblastní charita Třebíč-Charitní záchranná síť, Třebíč, Třebíč (informace o místu práce: Třebíč)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 10250 Kč

Nástup od: 1. 3. 2021

Poznámka: Charitní záchranná síť doplňuje sociální a zdravotní služby organizace a pomáhá lidem, kteří propadají sítem dostupných služeb. Je poskytována ambulantní a terénní formou. Poskytuje okamžitou materiální, potravinovou a duchovní pomoc, podporuje a zprostředkovává využití jiných vhodných forem pomoci. Činnost služby se zaměřuje na lidi bez přístřeší a lidi v hmotné nouzi, rodiče samoživitele i další, kteří nevyužívají podporu jiných služeb, nebo pro ně není dostupná jiná pomoc.Pracovní náplň nabízené pozice:" Zajištění krizové a potravinové pomoci" Zajištění pomoci v mimořádných událostech" Komunikace a vyjednávání ve prospěch klienta" Zajištění materiální a jiné pomoci" Poskytnutí a zprostředkování duchovní pomoci " Poradenství v dávkových systémech a další dostupné pomoci" Spolupráce se službami OCH Třebíč, farnostmi a relevantními úřadyPožadavky na uchazeče:" dokončené středoškolské vzdělání" zájem o práci v charitní církevní organizaci" schopnost pracovat samostatně a zároveň se smyslem pro týmovou práci" organizační schopnosti, důslednost, kolegialita" časová flexibilita" empatie, trpělivost a otevřenost široké cílové skupině služby" identifikace s posláním a hodnotami organizace" schopnost komunikovat bez předsudků" odolnost vůči zvýšené psychické zátěži související s rizikovou " cílovou skupinou" znalost práce na PC (Word, Excel atd.)" trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost" řidičský průkaz sk. BVýhodou: " přehled o sociálních službách v regionu " znalost systému sociální podpory a pomoci" vzdělání v sociální oblasti" zkušenosti s dobrovolnickou činností" znalost sociálních a zdravotních služebNabízíme:" práci na DPP s možností uzavření smlouvy na hlavní pracovní poměr (0,5 úv.), nástup možný ihned" platové ohodnocení v závislosti na praxi a dosaženém vzdělání v rozsahu od 10.250 Kč " duchovní podporaVíce informací o činnosti Oblastní charity Třebíč a Diecézní charity Brno: www.trebic.charita.cz www.dchb.charita.czVidea ke zhlédnutí po zadání "Oblastní charita Třebíč" nebo "Charita Třebíč": www.youtube.cz________________Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost Diecézní charita Brno, IČO: 44990260, třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno, Černá Pole, jakožto správce, zpracovávat prostřednictvím Oblastní charity Třebíč Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na naši nabídku volného místa poskytujete správci své osobní údaje za účelem realizace výběrového řízení, nejdéle po dobu jednoho roku od převzetí životopisu. Více na www.trebic.charita.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Diecézní charita Brno, IČO: 44990260

Kontakt
Šárka Hotová, 731 605 022, sarka.hotova@trebic.charita.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services