LABORANT / LABORANTKA KATEDRY FARMACEUTICKÉ CHEMIE A FARMACEUTICKÉ ANALÝZY

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

LABORANT / LABORANTKA KATEDRY FARMACEUTICKÉ CHEMIE A FARMACEUTICKÉ ANALÝZY

Místo práce: Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Hradec Králové, Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22000 - 24000 Kč

Nástup od: 1. 4. 2021

Poznámka: LABORANT / LABORANTKA KATEDRY FARMACEUTICKÉ CHEMIE A FARMACEUTICKÉ ANALÝZYPP na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou), nástup dle dohody- Požadujeme: min. SŠ vzdělání v oboru přírodovědného zaměření, výhodou je přechozí praxe ve výzkumné laboratoři chemického zaměření, aktivní znalost anglického jazyka, uživatelská znalost práce na PC- Náplň práce: základní zabezpečení podmínek pro praktickou výuku studentů, technická podpora zabezpečení experimentální práce, komunikace se servisními organizacemi, účast na klíčových aktivitách katedry- Další požadované dovednosti a vlastnosti: předpoklady pro laboratorní práci, flexibilita, pečlivost a zodpovědnost, organizační a komunikační schopnosti, schopnost samostatné i týmové práce vysoké pracovní nasazení, ochota dále se vzdělávat- Mzdové podmínky dle platného Vnitřního mzdového předpisu Univerzity Karlovy s výhledem navýšení formou přidělení osobního ohodnocení po uplynutí tříměsíční zkušební doby a případně dalších motivačních odměn. - Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru.- Nabízíme: práci pro prestižní vzdělávací a vědeckou instituci Univerzity Karlovy plný pracovní úvazek, pracovní smlouvu na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou), 5 týdnů dovolené za rok + 5 dnů osobního rozvoje, zvýhodněné volání pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky, příspěvek na stravování a další příspěvky ze sociálního fondu (např. penzijní připojištění nebo soukromé životní pojištění, úroky z úvěru na bytové potřeby), možnost využití služeb Dětské skupiny FAFÍK (dětská skupina zřízená při Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové), ČSOB motivační program (balíček nadstandardních výhod pro všechny zaměstnance), benefity UK (slevy a výhody pro zaměstnance UK u externích subjektů)Kontaktní pracovník:Lenka Cermanová, DiS.Personální a mzdové odděleníTel.: 495 067 175e-mail: cermanol@faf.cuni.cz- Strukturovaný životopis, motivační dopis, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a souhlas se zpracováním osobních údajů zasílejte poštou anebo doručte osobně do 7. 3. 2021 na adresu: Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Ing. Lenka Vlčková-tajemnice, Akademika Heyrovského 1203, 500 05 Hradec Králové. - Obálku označte slovy: "VŘ - laborant/ka".- Souhlas se zpracováním osobních údajů naleznete na www.faf.cuni.cz/Fakulta/Uredni-deska/Vyberova-rizeni/

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Univerzita Karlova, IČO: 00216208

Praha 1, Ovocný trh 5

Kontakt
Lenka Cermanová, 495067175,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services