Kontaktní a trerénní pracovník - pracovnice

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Kontaktní a trerénní pracovník - pracovnice

Místo práce: Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov - RIAPS, Trutnov, Trutnov (informace o místu práce: Trutnov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24300 - 41850 Kč

Nástup od: 1. 3. 2021

Poznámka: KONTAKTNÍ A TERÉNNÍ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK PRÁCE S UŽIVATELI NÁVYKOVÝCH LÁTEK - služba je určena problémovým uživatelům alkoholových i nealkoholových návykových látek a jejich blízkým. Obsahuje aktivní vyhledávání cílové populace v přirozeném prostředí, kontaktní práci, poskytování zdravotních a sociálních služeb, poradenství, spolupráci s návaznými službami a institucemi, vedení příslušné dokumentace a další administrativní činnostiÚVAZEK 1,0 P O Ž A D A V K Y: MIN. VĚK 21 letUKONČENÉ VŠ, VOŠ VZDĚLÁNÍ (v době nástupu) - kvalifikace sociálního pracovníka dle § 110 Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách SCHOPNOST KOMUNIKACE A PRÁCE S LIDMIVYJASNĚNÝ POSTOJ K NÁVYKOVÝM LÁTKÁM A UŽIVATELŮM NLNEHODNOTÍCÍ PŘÍSTUP, SCHOPNOST EMPATIEZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOST, TRESTNÍ BEZÚHONNOSTŘIDIČSKÝ PRŮKAZ SK. "B" - aktivní řidičSCHOPNOST PRACOVAT SAMOSTATNĚ I V TÝMUVÝHODOU DALŠÍ KVALIFIKACE VE ZDRAVOTNICKÉM OBORU (adiktolog, praktická sestra, zdravotní sestra…), KURZ KRIZOVÉ INTERVENCE, PŘÍP. DALŠÍ KURZY, VÝCVIKY, PRAXE V SOCIÁLNÍCH ČI ADIKTOLOGICKÝCH SLUŽBÁCH…N A B Í Z Í M E:- zajímavou a kreativní práci v ambulantní i terénní formě- platové podmínky dle 341/2017 Sb., resp. dle vzdělání a praxe 10.-12. třída (rozpětí tarifů 24 300 - 41 850) + rizikový příplatek, stravenky, osobní ohodnocení po zkušební době- možnost dalšího vzdělávání v oboru- dobré zázemí multidisciplinárního týmu zařízení- získání praxe ve zdravotnickém zařízení příspěvkové organizace Královéhradeckého kraje- možnost seberealizace- odborné vedení a supervizi- jednosměnný provoz - pěkné pracovní prostředí- 5 týdnů dovolené- předpokládaný nástup: březen/duben 2021Profesní životopis a motivační dopis zašlete do 10. 3. 2021 na e-mail: ondrej.calovka@riaps.cz. Do předmětu uveďte "Výběrové řízení - Kontaktní centrum RIAPS"Vlastní výběrové řízení proběhne ve dvou, příp. třech kolech. V 1. kole bude posuzováno, zda uchazeč splňuje formální podmínky stanovené pro danou pozici. Uchazeči, kteří je splňují, budou vyzváni k účasti ve 2. kole. Ve 2. kole proběhne osobní setkání s uchazeči. Termín druhého kola stanoven na 11. 3. 2021.Následně může být vyhlášeno ještě třetí kolo, ve kterém se uchazeči vybraní v 2. kole zúčastní (na základě smlouvy o stáži) činností ve službě, a to v době nejvýše 3 pracovních dní. V tomto případě půjde o oboustranně bezplatnou formu spolupráce. Vyhrazujeme si právo prodloužit či zrušit výběrové řízení, případně neobsadit pracovní pozici, pokud uchazeči nenaplní očekávání organizace.Pro další informace volejte na tel. č. 607 042 784, kontaktní osoba: Mgr. Ondřej ČalovkaPřihlášením se do výběrového řízení dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů v životopise pro účely výběrového řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov, IČO: 00195201

Procházkova 818, 541 01 Trutnov - Střední Předměstí

Kontakt
Ondřej Čalovka, vedoucí služby, adiktolog, soc. pracovník, 499828144, 731441267, ondrej.calovka@riaps.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services