Strážník městské policie

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Strážník městské policie

Místo práce: Město Rosice, Brno-venkov, Rosice (informace o místu práce: Rosice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 23300 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: První kontakt: e-mailemUchazeč musí splňovat předpoklady dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů:o státní občanství ČR,o střední vzdělání s maturitní zkouškou,o zdravotní způsobilost dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů,o věk minimálně 18 let,o bezúhonnost v souladu s § 4a zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů,o spolehlivost v souladu s § 4b zákona č. 553/1991 Sb. o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů.Další požadavky:o komunikační a organizační schopnosti,o řidičské oprávnění skupiny "B", aktivní řidič,o tělesná a duševní způsobilost,o uživatelská znalost práce s PC.Výhodou je:o platné osvědčení o odborné způsobilosti strážníka obecní (městské) policie,o praxe u obecní policie,o trvalé bydliště Rosice a okolí (z důvodu dosažitelnosti),o znalost AJ nebo NJ.Nabízíme:o 5 týdnů dovolené + 4 dny sick days,o stravenkový benefit,o příspěvek na dovolenou,o příspěvek na penzijní připojištění,o výhodné tarify mobilního operátora.Vybraní uchazeči budou podrobeni psychologickému posouzení způsobilosti a testu fyzické zdatnosti pro výkon funkce strážníka městské policie.Termín nástupu: dle dohody.Platové podmínky: se řídí nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění. Do doby získání osvědčení pobírá čekatel plat odpovídající 5. platové třídě (platový tarif 21.370,- Kč), po zařazení do přímého výkonu služby - 8. platová třída, platový stupeň dle započitatelné praxe.Kontaktní pracovník: Ing. Michaela Sochorová (personalistka), tel. 546 492 106.Přihlášku s požadovanými doklady zašlete na adresu Městský úřad Rosice, Palackého nám. 13, 665 01 Rosice nebo předejte na podatelně Městského úřadu Rosice, Žerotínovo nám. 1, 665 01 Rosice tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději do 05.03.2021. Zásilku označte na obálce heslem "NEOTEVÍRAT - výběrové řízení - strážník MěP".Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, rodné příjmení, titul, datum a místo narození, rodné číslo, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefon, e-mail, datum a podpis uchazeče.K přihlášce připojte:strukturovaný životopis, úředně ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, čestné prohlášení o spolehlivosti dle ust. § 4 písm. b) zákona o obecní policii (ne starší tří měsíců).Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi přihlášky dalších uchazečů o nabízené místo.Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.Upozornění pro uchazeče: uchazeči, kteří budou výběrovou komisí na základě vyhodnocení došlých přihlášek zařazeni do druhého kola výběrového řízení, budou pozváni prostřednictvím e-mailu uvedeného v přihlášce.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Město Rosice, IČO: 00282481

Kontakt
Michaela Sochorová, 546 492 106, sochorova@mesto.rosice.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Ostraha a bezpečnost

Lokality: Rosice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services