Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Philips Česká republika s.r.o., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 80000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2018

Poznámka: NEPOSÍLEJTE UCHAZEČE, MÍSTO JE JIŽ REZERVOVÁNO!!! MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Rohanské nábřeží č.p. 678/23, Karlín, 186 00 Praha 86 PRVNÍ KONTAKT: e-mail: petra.kucirkova@philips.com UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE A POŽADAVKY: Na pozici Business Marketing Manager Patient Care & Monitoring Solutions budete pracovat jako manažer pro oblast péče o pacienty a monitorovací zařízení pro region střední a východní Evropa skládající se z 19 zemí. Vaše zodpovědnosti: Zastřešení obchodní a marketingové strategie a operativní exekuce pro svěřený region; Zodpovědnost za marketingové, obchodní a finanční plánovaní pro dané portfolio produktů v souladu s globální strategií; Dodržení P&L a finančního plnění v rámci ročního plánu; Rozvoj marketingové strategie v jednotlivých zemích regionu (segmentace, cílení, definice portfolia, cenová politika, marketingová komunikace) v souladu s požadavky kvality a regulatorními legislativními požadavky; Řízení poptávky a cenové politiky v souladu s globální cenovou politkou; Zodpovědnost za NPS a rozvoj spolupráce se zákazníky; Péče o klíčové subjekty ovlivňující oblast svěřené činnosti; Poskytování zpětné vazby o lokálních aktivitách a trhu, konkurenci, rozvoji produktů a s nimi spojených aplikací; Metodické vedení funkčních týmů aplikačních a modalitních specialistů, lokálních marketingových manažerů apod.; Požadavky: Vysokoškolské vzdělání v oblasti lékařství nebo biomedicínského inženýrství (preferujeme), případně marketingu nebo ekonomie; Nejméně 5 let relevantních zkušeností z oblasti marketingu či prodeje medicínských přístrojů (preferujeme znalost trhu s monitorovacími zařízeními); Zkušenost s vedením lidí, řízením obratu a marže v B2B i B2C segmentu; Shopnost strategického myšlení, rychlého rozhodování a shopnost řídit změny; Vynikající komunikční a prezentační dovednosti, silný prozákaznický přístup; Předchozí zkušenost se zodpovědností za více zemí a prací v mezinárodním prostředí; Ochota častého cestování v rámci regionu střední a východní Evropa; Znalost anglického jazyka na profesionální úrovni. Nabízíme Jedinečnou příležitost stát se součástí společnosti Philips, která reprezentuje 127 let úspěchu od jeho založení v roce 1891, kde budete moci budovat svou kariéru a pomoci nám zlepšit život 3 miliard lidí do roku 2025. Uvítáme Vás v našem inovativním a konkurenceschopném prostředí, které skýtá mnoho příležitostí. Nabízíme velmi konkurenční benefity, které odrážejí poptávku současného trhu: Plat dle pracovních zkušeností v souladu s nabídkou trhu; Variabilní bonus založený na osobních výsledcích a výsledcích celé společnosti Phililps; Rozsáhlé nástroje k Vašemu kariernímu růstu, osobnímu rozvoji a školení (Philips University); Atraktivní balíček benefitů; Kontakt: V případě, že Vás tato pozice zaujala, prosím pošlete svůj životopis v anglickém jazyce paní Petře Kučírkové (petra.kucirkova@philips.com).

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - Znalost anglického jazyka na profesionální úrovni -

Inzerující společnost

Philips Česká republika s.r.o., IČO: 63985306

Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Praha - Karlín

Kontakt
Petra Kučírková, 233 099 111, petra.kucirkova@philips.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services