Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků)- Weilova, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 26700 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2020

Poznámka: Místo výkonu práce:Weilova č.p. 1271/6, PrahaPrvotní kontakt: Strukturovaný životopis a motivační dopis zašlete nejpozději do 18. 3. 2020 na e-mail pam@npicr.cz. Do předmětu zprávy uveďte "Informatik". NPI ČR zpracovává poskytnuté osobní údaje ze zaslaného životopisu ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů pro účely příslušného výběrového řízení, ve svém oprávněném zájmu.Požadujeme: ˘ Min. SŠ odborné školy s problematikou IT nebo odpovídající VŠ vzdělání˘ praxe 2 roky v oblasti správy serverů, sítí a počítačů˘ Vynikající komunikační dovednosti a organizační schopnosti˘ Schopnost samostatného řešení úkolů pečlivost, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu ˘ Dobrou znalost práce na PC (MS Office - Word, Excel, Powerpoint, Outlook)Hlavní náplň činnosti: ˘ Koordinace komplexní správy sítí, HW a SW na pracovištích v Hostivaři a na Proseku, zpracovávání plánů, norem a postupů změn provozu a údržby, provozní testování, příprava a realizace modifikací a zajišťování integrity LAN a VPN včetně poskytování podpory uživatelům.˘ Zajišťování řešení projektů informačních a komunikačních systémů, programového vybavení nebo informačních služeb, které jsou nezávislé na jiných informačních systémech nebo mají na ně omezené vazby, případně jsou kombinované s dalším externím nákupem a zavedením informačního systému nebo rozvojem jejich provozu a údržby včetně zpracovávání plánů, norem a postupů změn provozu a údržby, testování, přípravy a realizace modifikací a zajišťování jejich integrity a poskytování podpory uživatelům.˘ Vykonává funkci správce HW a SW NPI ČR na pracovišti Hostivař.˘ Odpovídá za evidenci programového vybavení na pracovišti Hostivař a Prosek.˘ Provádí administraci IP telefonů, interních systémů na pracovišti Hostivař.˘ Podle pokynů vedoucího oddělení řeší další aktuální úkoly související s problematikou IT v NPI ČR.Nabízíme:˘ Hlavní pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, ˘ platové zařazení do 11. - 13. platové třídy dle vzdělání v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., s účinností od 1. ledna 2020, příloha č. 1.,˘ 5 dnů indispozičního volna, tzv. "sickdays", 25 dní dovolené, ˘ Možnost zapojení do programu MultiSport,˘ Pružnou pracovní dobu, příspěvek na stravování a volnočasové a relaxační aktivity prostřednictvím karty SODEXO Multipass (GastroPass a FlexiPass), ˘ Pracoviště s atraktivní lokalitou v centru Prahy ˘ možnost dalšího profesního růstu v rámci organizace

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků), IČO: 45768455

Kontakt
Hana Živčáková, Vedoucí Referátu personálních agend, 222 122 228, pam@npicr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services