Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků) sídlo, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 26730 - 40000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2020

Poznámka: Národní pedagogický institut České republiky vyhlašuje výběrové řízení na pracovní pozici:Didaktik vzdělávacího oboru Informatika a informační a komunikační technologie pro střední vzdělávání Popis pracovní pozice:˘ Podílí se na tvorbě kurikula pro obor Informatika a informační a komunikační technologie pro střední vzdělávání;˘ Podílí se na přípravách metodické podpory pro školy;˘ Prezentuje výsledky práce na seminářích pro pedagogy;˘ Spolupracuje s ostatními didaktiky informatiky a dalších vzdělávacích oblastí;˘ Podílí se na správě informačního systému pro revize kurikula;Požadujeme:˘ Magisterské pedagogické vzdělání zaměřené na informatiku na 2. stupni ZŠ nebo na SŠ ˘ Pedagogickou praxi nejméně 5 let (znalost prostředí SŠ, zkušenosti s prací ICT metodika nebo koordinátora ŠVP výhodou)˘ Schopnost týmové práce a řízení pracovního týmu;˘ Schopnost prezentovat odborná témata a vést diskusi s účastníky seminářů;˘ Znalost rámců DigComp a DigCompEdu;˘ Schopnost využívat digitální technologie k práci, online meetingům apod.;˘ Výbornou znalost českého jazyka v mluvené i psané formě˘ Znalost anglického jazyka;˘ Komunikativnost, flexibilitu;˘ Znalost prostředí středních škol;Nabízíme:˘ Hlavní pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, ˘ platové zařazení do 13. platové třídy dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., s účinností od 1. ledna 2020, příloha č. 1.,˘ 5 dnů indispozičního volna, tzv. "sickdays", 25 dní dovolené, ˘ možnost zapojení do programu MultiSport,˘ pružnou pracovní dobu, příspěvek na stravování a volnočasové a relaxační aktivity prostřednictvím karty SODEXO Multipass (GastroPass a FlexiPass), ˘ pracoviště s atraktivní lokalitou v centru Prahy ˘ možnost dalšího profesního růstu v rámci organizace. Předpokládaný nástup: dohodouMísto výkonu práce: PrahaStrukturovaný životopis a motivační dopis zašlete na e-mail pam@nidv.cz. Do předmětu zprávy uveďte "Didaktik informatik". V případě zájmu o nabízenou pozici vyplňte např. online strukturovaný životopis ve formátu Europass na http://www.europass.cz/co-je-europass/zivotopis/ a zašlete jej společně s motivačním dopisem na e-mailovou adresu: vendula.nechvilova@npicr.cz.NPI ČR zpracovává poskytnuté osobní údaje ze zaslaného životopisu ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů pro účely příslušného výběrového řízení, ve svém oprávněném zájmu.Poznámka: Národní pedagogický institut České republiky vznikl dne 1. ledna 2020 sloučením Národního institutu pro další vzdělávání a Národního ústavu pro vzdělávání. Zřizovatelem NPI ČR je MŠMT.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků), IČO: 45768455

Kontakt
Hana Živčáková, 222 122 228,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services