Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o.MVP, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 - 35000 Kč

Nástup od: 18. 1. 2022

Poznámka: Hledáme kreativní lidi s estetickým cítěním, vztahem k tvorbě a zájmem pracovat do připravované prodejny v Kauflandu Stodůlky - Praha. Prodejna se bude otevírat v Září 2020. Nástup je možný již nyní. Zaučení bude probíhat na našich provozovnách v Roudnici nad Labem nebo Mělníku.Vyučení a praxe v oboru s květinami není podmínkou, spíše výhodou. Sami si uchazeče zaškolíme. Pokud bude školení probíhat v jiném městě, zajistíme a uhradíme ubytování. Pro práci floristy/ky je důležitý vztah ke květinám a schopnost jednat s lidmi. Požadujeme základní znalost PC (odeslat a přijmout email, vyplnit tabulku). Strukturované životopisy zasílejte prosím na níže uvedený email.Značnou část mzdy zaměstnance tvoří výkonnostní prémie, které jsou závislé na výsledcích. Tudíž k základu za odpracované hodiny jsou připočítané i prémie, pokud se splní vytyčené výsledky. Mzda se pohybuje mezi 25 000 - 30 000 Kč v čistém. Zmiňovaná mzda není nástupní, ale mzda po zaučení (zvládnutí vazby, znalost názvů a cen květin, znalost systému, znalost údržby květin a zvládání objednávek). Je na individuální šikovnosti a zájmu, jak rychle se zaměstnanec vše naučí (1 - 3 měsíce).Prémie1) Za splnění limitu tržby (zaměstnanci dostávají procenta z tržby, čímž není určen limit výplaty)2) Za splnění limitu odpisů řezaných květin3) Za splnění limitu odpisů hrnkových květin4) Za nadstandartní výsledky v období hlavních svátků (MDŽ, Valentýn, Den Matek apod.)Benefity5) Víkendové příplatky a příplatky za svátky6) Věrnostní prémie7) 30% sleva na veškerý sortiment v jakémkoliv množství8) Příspěvek na dovolenou (Pracujete-li u nás 1 rok, máte nárok na příspěvek 5000 Kč na dovolenou za rok. Pracujete-li u nás aspoň 2 roky, máte nárok na příspěvek 10 000 Kč na dovolenou za rok.)9) A další jiné zaměstnanecké výhodyBenefity10) Víkendové příplatky a příplatky za svátky11) Věrnostní prémie12) 30% sleva na veškerý sortiment v jakémkoliv množství13) Příspěvek na dovolenou (Pracujete-li u nás 1 rok, máte nárok na příspěvek 5000 Kč na dovolenou za rok. Pracujete-li u nás aspoň 2 roky, máte nárok na příspěvek 10 000 Kč na dovolenou za rok.)zaměstnanec může dostat k dispozici nové firemní auto (částečně i pro osobní účely). Auto je k dispozici po kompletním zaučení a úspěšném dokončení zkušební doby.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Základní + praktická škola

Inzerující společnost

FLORCENTRUM Foltýnová s.r.o., IČO: 64617734

Železničního vojska 1526, 757 01 Valašské Meziříčí - Valašské Meziříčí

Kontakt
Hana Foltýnová, 603115139, florcentrum@florcentrum.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services