Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 150000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2020

Poznámka: Náplň práce:1. Budete odpovědný za komunikaci s oddělením rozpočtu a financí, oddělením účetnictví a provozu, oddělením lidských zdrojů v ústředí Číny, aby bylo zajištěno, že veškerá data pobočky budou včas a přesně předložena ústředí;2. Zlepšování struktury finanční organizace pobočky, systému finančního řízení, procesu finančního řízení, systému finančního účetnictví a systému finanční vnitřní kontroly a zajišťování jejich efektivní fungování;3. Budete muset mít přehled o finanční situaci pobočky, monitorovat provozní výsledky a změny pracovního kapitálu, kontrolovat a analyzovat ukazatele rozpočtu a ukazatele systému řízení rizik, včas vyhledávat problémy a navrhovat řešení a podávat zprávy o provozních výsledcích a finančních údajích vedení pobočky v pravidelných intervalech;4. Kontrolování a podepisování rozpočtu pobočky, plánu finančních příjmů a výdajů, plánu nákladů a výdajů, finanční zprávy, závěrečné účetní výkazy a další dokumenty po posouzení, že veškerý postup je v souladu s požadavky ústředí;5. Provádění finanční analýzy velkých projektů, revidovat důležité ekonomické smlouvy a účinně kontrolovat finanční rizika;6. Budete odpovědný za komunikaci s centrálou o klíčových ukazatelích výkonu pobočky, organizování hodnocení výkonnosti na odděleních a pracovnících pobočky;7. V souladu s rozvojovou strategií ústředí a rozvojovým cílem pobočky budete formulovat obchodní plán aktiv a pasiv pobočky;8. Přispívání k realizaci konečné účetní závěrky na konci roku a plánování rozpočtu pobočky na další rok;9. Koordinování vztahů mezi pobočkou a regulátory, daňovými úřady a externími servisními agenturami k ochraně zájmů pobočky;10. Budete zodpovědný za školení zaměstnanců a poskytování poradenství pro jejich práci; budete dohlížet na zaměstnance a hodnotit pracovní výkon zaměstnanců oddělení financí a účetnictví,11. Dle pokynů nadřízeného budete plnit další úkoly týkající se financí a účetnictví.Požadované vzdělání: bakalářské, preferujeme v oboru ekonomiky, práva, nebo příbuzných oborů.• Nutná znalost čínštiny (ústní a písemné)Preferované dovednosti:• Komplexní poznatky z oblasti ekonomie a právaVysvětlivky viz 2. strana (nebo poslední strana).Zaškrtnutí platí křížkem i zatržením, oboje má ve formuláři stejný význam.Dokument je platný od 1.2.2017• Znalost rozpočtového a finančního řízení čínských bank výhodou• Analýza dovedností a organizačních dovednostíŽivotopisy v angličtině a čínštině posílejte na email: li.jinyang@bankcomm.com

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Bank of Communications Co., Ltd., Prague Branch odštěpný závod, IČO: 07662645

Rohanské nábřeží 693/10, 186 00 Praha - Karlín

Kontakt
ZHENGYI YANG, Vedoucí odštěpného závodu, ,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality:

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services