Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků) sídlo, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 10. 2020

Poznámka: MÍSTO VÝKONU : Senovážné náměstí č.p. 872/25, Nové Město, 110 00 Praha 1KONTAKT : Živčáková Hana, tel.: 222 122 228, e-mail: pam@npicr.czStrukturovaný životopis a motivační dopis zašlete nejpozději do 31. 8. 2020 na e-mail pam@npicr.cz. miroslava.distlova@npicr.cz. Do předmětu zprávy uveďte "Hlavní účetní". Národní pedagogický institut České republiky (NPI ČR) vyhlašuje výběrové řízení na poziciHlavní účetní úvazek 1,0Hlavní náplň činnosti: ˘ kompletní zpracování účetní uzávěrky organizace včetně předání výkazů do CSÚIS˘ kontrola a schvalování plateb (příkazů k úhradě) zadaných do internetového bankovnictví˘ účtování a evidence majetku˘ zodpovědnost za správnost dokladů z hlediska účetní, formální a daňové uznatelnosti˘ příprava podkladů pro výkazy, roční uzávěrky a rozbory hospodaření˘ archivace účetních dokladůPožadujeme: ˘ SŠ vzdělání ekonomického směru˘ praxe na obdobné pozici alespoň 2 roky˘ znalost účetnictví příspěvkových organizací, daňové problematiky (DPH a daně z příjmu)˘ zkušenost s uzávěrkovými resp. závěrkovými postupy v příspěvkové organizaci˘ znalost vyhlášek a směrnic vydávaných MF ČR pro příspěvkové organizace˘ znalost zákona č. 218/2000 Sb.˘ výbornou uživatelskou znalost práce na PC (MS Office)˘ trestní bezúhonnost˘ zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu, samostatnost, odolnost vůči stresu,˘ znalost účetního programu EIS JASU výhodouNabízíme:˘ Hlavní pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, ˘ platové zařazení do 11. platové třídy dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., s účinností od 1. ledna 2020, příloha č. 1.,˘ 5 dnů indispozičního volna, tzv. "sickdays", 25 dní dovolené, ˘ možnost zapojení do programu MultiSport,˘ pružnou pracovní dobu, příspěvek na stravování a volnočasové a relaxační aktivity prostřednictvím karty SODEXO Multipass (GastroPass a FlexiPass), ˘ pracoviště s atraktivní lokalitou v centru Prahy Předpokládaný nástup: IHNED nebo dohodouNPI ČR zpracovává poskytnuté osobní údaje ze zaslaného životopisu ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů pro účely příslušného výběrového řízení, ve svém oprávněném zájmu.Poznámka: Národní pedagogický institut České republiky vznikl dne 1. ledna 2020 sloučením Národního institutu pro další vzdělávání a Národního ústavu pro vzdělávání. Zřizovatelem NPI ČR je MŠMT.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Národní pedagogický institut České republiky (zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků), IČO: 45768455

Kontakt
Hana Živčáková, Vedoucí Referátu personálních agend, 222 122 228, pam@npicr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services