Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Karlovarská plynárenská s.r.o. - Karlovy Vary, Karlovy Vary, Karlovy Vary (informace o místu práce: Karlovy Vary)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Kontakt: zaslat životopis, e-mailemSpolečnost Karlovarská plynárenská s.r.o., licencovaný dodavatel zemního plynu a elektřiny pro celé územíČR, působí na trhu od roku 2011. Do obchodního týmu hledáme posilu na pozici Obchodního zástupce –prodej energií a služeb, ideálně s bydlištěm v Karlovarském kraji, nebo Plzeňském kraji.ZNALOST OBLASTI PRODEJE ENERGIÍ PODMÍNKOUPopis pozice:Obchodní zástupce zajišťuje akviziční nabídku služeb jednotlivcům, maloobchodním společnostem a organizacím.Obchodní zástupce prezentuje nabízené služby srozumitelnou, zákonnou a odbornou formou. Představí veškeré dostupné, důležité a známé informace, zodpovídá na dotazy potenciálních zákazníků a jeho hlavním cílem je úspěšně dokončený prodej služeb ve svěřeném regionu. Je osobně zodpovědný za dodržování etického kodexu obchodníka (vydaného Energetickým regulačním úřadem), formu vystupování a obsah nabídky u koncového zákazníka. Zabezpečuje požadavky zákazníků, vede jednání a navštěvuje zákazníky na základě předem sjednaných setkání, v kanceláři sídla společnosti, nebo na sjednaném místě.NEJEDNÁ SE O PRODEJ FORMOU PODOMNÍHO PRODEJE !!!Minimální požadované vzděláníMin. Střední vzdělání zakončené maturitní zkouškouCo hledáme- samostatného, odpovědného a tvůrčího člověka s odvahou jednat s lidmi- sebevědomého obchodníka s empatií a lidským přístupem- schopnost aktivně vyhledávat obchodní příležitosti na trhu- znalost problematiky prodeje energií výhodou- uživatelsky výborná znalost práce na PC – podmínkou min. (aplikace MS Office, internet)- řidičské oprávnění skupiny B – aktivní řidič- trestní bezúhonnostNabízíme- zázemí stabilní společnosti s více než 20 letou mateřskou historií na trhu v tepelné energetice- práci na hlavní pracovní poměr, možnost i na dohodu o provedení práce, nebo zprostředkování- kvalitní zaškolení zkušenými kolegy v rámci malého kolektivu- motivující finanční ohodnocení neohraničené maximální částkou (průměrně 30.000,- Kč/měsíčně)- služební vůz, mobilní telefon, notebook a další firemní bonusyMísto výkonu práceOblast Plzeňský kraj

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Karlovarská plynárenská s.r.o., IČO: 29120951

Jenišov 68, 360 01 Jenišov

Kontakt
František Pelíšek, , fpelisek@kvplyn.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Karlovy Vary

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services