Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Tieto Czech Support Services s.r.o. - Brno, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 35000 - 70000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2021

Poznámka: První kontakt telefonickyO nás:Budujeme nové týmy pro naše globální Telco zákazníky, kteří sídlí hlavně v severských zemích.Typické assigmenty jsou blízko k oblasti telco/datového centra. Naši Automation inženýři pracují d developmentem na zajišťování a automatizace kritických funkcí datového centra v různých vrstváchCo budeš mít na starosti:Můžeš být součástí nové cloudové native transformace našich zákazníků související s 5G technologiemi, kontejnerizací a virtualizací. Datová centra jsou obvykle postavena na cutting edge serverech, switches a úložištích. V Operation roli budeš v našem týmu důležitou částí, která se bude starat o to, aby naše zařízení bylo aktuální, konfigurace sítové topologie, vytváření poolu virtual compute, úložných a síťových prostředků. Orchestrace je obvykle uspořádána přes platformy OpenStack nebo Kubernetes.Budete úzce spolupracovat s vývojáři a inženýry DevOps a pomáhat jim s automatizací různých úkolů.Co od Tebe očekáváme:Linux administračí dovednostiRestAPIsdobré znalosti síťování (TCP/IP)troubleshooting HW provisioning and monitoring practical experiencenějaké zkušenosti se skriptováním/ automatizacíVýhodou bude:DevOps automatizace:python, git/gerrit, CI (jenkins), testování, ansibletechnologie kontejnerizace (např. docker, k8s)virtualizační technologie (např. libvirt, kvm)znalost OpenstackuNexenta storage, Extreme switches, Pluribus, Juniper, NetvisorCo nabízíme my:v první řadě super kolektiv, fajn managery a skvělou severskou firemní kulturusmlouva na dobu neurčitouhome office, flexibilní pracovní doba -work-life balance u nás není jen pojemmožnost osobního rozvoje, spolupráce se špičkami ve firmě, se zahraničními kolegy, tréninky a certifikace, práce s nejnovějšími technologieminápoje a ovoce na pracovišti zdarmaCafeteria benefity -sauna, zaplacení dovolené, nákup vitamínů nebo třeba kurz paraglidingudalší interní benefity (týden dovolené navíc, stravenky, penzijní a životní připojištění, životní jubilea, apod.Multisport kartaMeal vouchers, cafeteria system, free parking,flexible working hours, home office and many others Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Tieto Czech Support Services s.r.o., IČO: 03938786

náměstí Biskupa Bruna 3399/5, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Alexandra Bulířová, , alexandra.bulirova@tieto.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services