Linux Administrator

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 30 000–60 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme zkušeného kolegu do týmu Fair Play. Jsme malá, moderní a progresivní finanční instituce, která se zabývá peněžními převody a poskytuje služby internetových platebních brán. Budeš odpovědný za zajištění fungování informačního systému a monitorování logů. Máš za sebou ukončené vysokoškolské vzdělání a hledáš novou výzvu? Máš dobré komunikační a analytické schopnosti a případně i zkušenost s vedením týmu? Pak hledáme právě tebe! Co u nás budeš dělat? - spravovat servery - sledovat logy - reagovat na podezřelou aktivitu - provádět údržbu databáze - účastnit se společnemu plánování rozvoje

Jiné výhody

Co ti můžeme nabídnout? - Zajímavé projekty. Vzhledem k tomu, že jsme malá a mladá společnost, hledáme kreativního člověka, který/á je ochotný/á pracovat s projekty absolutně různého směru. Práce je zajímavá a různorodá. Nepotřebujeme žádnou odbornou zkušenost, ale chceme vidět radost a spokojenost v tvých očích! - Podmínky práce. Jde o pozici na HPP, takže můžeš si plánovat svůj víkend za hodně měsíců dopředu! Tvůj pracovní den začíná v 10 hodin, konci v 18, takže z naše strany garance tvého dobrého spánku je stoprocentní. Jednu hodinu během dne máš na oběd/kávu/cokoliv. Pokud mas obavy, ze COVID-19 se znovu objeví, budeš pracovat z domova, jsme home office friendly. - Lokalita. Nacházíme se v centru Prahy, na Karlovem náměstí, což je kousek od Náměšti Miru, I.P.Pavlova, tanečního domu a náplavky. Zapomeň na budíky v 5 rána, dostaneš se do kanceláře z jakékoliv lokality opravdu rychle! - Přátelská atmosféra. I když jsme mala společnost, máme několik zahraničních zaměstnanců. Většinou jsme tu všichni studenti/absolventi, takže jistě spolu najdeme jak společný jazyk, tak i případně kamarádství! Přidej se do našeho týmu Fair Play a stan se členem naše skvěle rodiny.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Skvěle k nám zapadneš, pokud: - Zajímá tě fintech, finance a chceš se i dále rozvíjet v dané sféře - Máš ukončené vysokoškolské vzdělaní (Bc., Ing., apod) technického směru (zaměření IT) - Máš odbornou praxi v odpovídajícím zaměření (je výhodou, nikoli podmínkou) - Čeština je tvým mateřským jazykem (úroveň C2) - Dokážeš se bez potíží domluvit anglicky (další světové jazyky – výhodou) - Máš analytické a koncepční myšlení - Jsi samostatný/á, zodpovědný/á a komunikativní - Máš dobré znalosti v následujících oblastech a technologiích: o OS Windows, Linux (hluboké znalosti) o Databáze: porozumění principům fungovaní, znalost SQL a zkušenosti s mySQL/mongoDB/postreSQL o Znalost ELK o Monitoring: Grafana, Zabbix o VirtualBox o Zkušenost s GCP a Puppet – velkou výhodou, nikoli podmínkou

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services