Velitel křížové výpravy .NET architektury (Platform architect - freelance)

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 160 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme velitele křížové výpravy .NET architektury. Povedeš své rytíře vývoje po celou dobu křížové výpravy až do zdárného konce. Budeš spolupracovat se všemi podpůrnými jednotkami, které vás budou doprovázet, a nakonec dobudeš .NET architekturu a postavíš velký pomník, který bude připomínat tvé činy. Na křížové výpravě budeš zodpovědný za tyto věci: Budeš plánovat jakou cestou se vydáte (technický design), jaké prostředky na cestu využijete (jaké technologie a komponenty použít) a plánování samotné křížové výpravy, tak aby ladila s už probíhajícími křížovými výpravami a celkovým plánem (architektura podnikových aplikací). Poskytneš technické vedení svým rytířům vývoje, aby výprava došla zdárného konce. A též pravidelná kontrola tvých rytířů, že své úkoly plní řádně a bez chyb (code reviews). Křížová výprava je velká, a tak jsou tu i další velitelé, se kterými budeš ladit, kdo má za co odpovědnost. Budeš neustále zjišťovat nejnovější informace o .NET frameworku skrze další profesionály, znalosti zapsané na pergamenech či pronášené mudrci na cestách. Budeš spolupracovat s kontrolory zajišťujícími kvalitu křížové výpravy a hledat kde a v čem se může tvá výprava zlepšit (quality assurance). Povedeš také zápisky z křížové výpravy, aby všechny nabyté znalosti nebyly zapomenuty a budeš dohlížet na to, aby křížová výprava probíhala správně podle pravidel pro křížové výpravy po celou dobu její existence.

Jiné výhody

Na křížové výpravě tě čekají tyto odměny: Příležitost účastnit se výpravy, která ovlivňuje miliony uživatelů na celém světě. Můžeš být součástí dalších projektů, které ti umožní zlepšovat své dovednosti. Budeš součástí mezinárodního týmu s neformální a přátelskou atmosférou, který dává důraz na work/life balance a má flexibilní pracovní dobu. Taky si můžeš vzít od výpravy 5 týdnů dovolené, budeme ti přispívat na stravu a máme tam ještě i další benefity.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Správný velitel musí mít tyto kvality: Alespoň po sedm let už vede křížové výpravy rozsáhlých webových aplikací a má zkušenosti s řízením výkonnosti a scénáři vysoké dostupnosti/použitelnosti. Na svých výpravách ses už setkal s .NET, C#, Web Services (RESTful, SOAP apod.), SQL server, Oracle. Je výhodou, pokud zná agilní a iterativní metody jako SCRUM, KANBAN, má zkušenost s MS Azure, NoSQL memory caching (redis), ORM (NHibernate, Glass Mapper), IoC (Windsor Castle), Enterprise CMS (SiteCore) a ERP systémy v oblastech CRM.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services