Asistenti ochrany veřejného zdraví - VRCHNÍ REFERENT-KA / RADA ODDĚLENÍ PROTIEPIDEMICKÉHO OPAVA

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti ochrany veřejného zdraví

Místo práce: Krajská hygienická stanice MSK se sídlem v Ostravě, pracoviště Opava, Opava, Opava (informace o místu práce: Opava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19760 - 29740 Kč

Nástup od: 1. 6. 2019

Poznámka: Posuzovány budou žádosti (příloha č.1) o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 9. května 2019, tj. v této lhůtě zaslané služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě, Na Bělidle 724/7, 702 00 Ostrava - Mor. Ostrava, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese daného dne. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu (podatelna@khsova.cz) nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky služebního úřadu: w8pai4f) ve výše uvedené lhůtě nejpozději výše uvedeného dne. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat – VŘ 18/2019 EPID OP“. Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který : 1) splňuje základní předpoklady stanovené zákonem, tj.: a) je státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru [§ 25 odst. 1 písm. a) zákona]. b) dosáhl věku 18 let [§ 25 odst. 1 písm. b) zákona] c) je plně svéprávný [§ 25 odst. 1 písm. c) zákona]. Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta šestá zákona dokládá písemným čestným prohlášením, d) je bezúhonný [§ 25 odst. 1 písm. d) zákona. Splnění se dokládá výpisem z evidence Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce. e) dosáhl vzdělání stanoveného zákonem pro toto služební místo [§ 25 odst. 1 písm. e) zákona], tj. má minimálně vyšší odborné vzdělání. Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 1 věta první zákona dokládá příslušnými listinami, tj. originálem nebo úředně ověřenou kopií dokladu o dosaženém vzdělání. f) má potřebnou zdravotní způsobilost [§ 25 odst. 1 písm. f) zákona]. Splnění tohoto předpokladu se podle § 26 odst. 3 zákona dokládá písemným čestným prohlášením. Profesní kvalifikační předpoklady na služební místo a další požadavky: • vzdělání (střední zdravotní škola nebo obdobné zdravotnické vzdělání) a praxe ve zdravotnictví nebo v oblasti ochrany veřejného zdraví výhodou, • znalost příslušné legislativy (oblast ochrany veřejného zdraví, správní řízení, kontrolní řád), • uživatelská znalost MS Office, internetu; • zkušenost s elektronickou spisovou službou výhodou, • dobré komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, časová flexibilita, • aktivní řidič (oprávnění sk. B) Dokumenty, které žadatel dále předloží: • motivační dopis • strukturovaný profesní životopis, Žadatel nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vznikly, pokud zákonem není stanoveno jinak. Žádost a přílohy jsou k dispozici na www.khsova.cz - úřední deska.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - příspěvky z FKSP, služební automobil
  • Podnikové stravování - stravenky
  • Dovolená navíc - 5 týdnů, 5 dní indispozičního volna

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Inzerující společnost

Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě, IČO: 71009167

Kontakt
Ing. Helena Brantálová, +420 553 668 864

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Opava

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services