Místo práce: Litomyšl (informace o místu práce: Litomyšl)
Mzda: 70 000–80 000 Kč/měsíc
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Odpovídá za řádný a optimální průběh práce v kuchyních, hotelu (4*), penzionech a restauračním úseku 5-ti chatových objektů, zajišťuje vysokou kvalitu a atraktivnost všech vydávaných pokrmů, spolupracuje při vytváření standardů a norem, dohlíží nad jejich dodržováním, spolupracuje s F & B Managerem pří nastavení ekonomických cílů a jejich plnění, odpovídá za vytváření jídelního lístku a bufetů (včetně coffee breaks), účastní se na cenotvorbě, monitoruje a optimalizuje objednávky, podílí se na tvorbě a dodržování kalkulací, motivuje podřízené při praktických činnostech, školí tým kuchyně.
Jiné výhody
- pracovní poměr na dobu neurčitou
- nástup ihned, dle dohody
- nástupní hrubou mzdu 70.000 Kč + 20% roční prémie
- zaměstnanecké benefity
- osobní a profesní růst
- zajímavé projekty
- možnost ubytování včetně rodiny, možnost zaměstnání partnera/partnerky
- zajímavou, kreativní a samostatnou pracovní příležitost v dynamicky se rozvíjející společnosti