Specialista zákaznického servisu / okr. Česká Lípa

Nabídka pracovní pozice od 10. 5. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Česká Lípa (informace o místu práce: Česká Lípa)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

- Příjem objednávek od zákazníků, jejich zadání do SAP, komunikace s odbytem a výrobou - Potvrzení dodacího termínu dle aktuálního firemního cíle. - Zajistit splnění termínu požadovaných zákazníkem a zavádět inovace pro urychlení procesu plnění termínu - Dodržovat pracovní standard pro vyřízení objednávky předaných via EDI - Případné konflikty mezi požadovaným a potvrzeným termínem komunikovat s oddělením výroby a nacházet řešení pro zkrácení termínu - Evidovat příčiny pro zpoždění, změnu dodacího termínu. - Evidovat a udržovat harmonogram přeprav (Route Schedule) pro jednotlivé zákazníky, v případě změny transportních časů, či přepravců aktualizovat tento přehled a konkrétní route. - Aktivně používat systém dodávek plánovaných na Schedule Agreement. - Informovat se navzájem se zákazníky o plánovaných odstávkách, dovolených a měnit dle uvedeného termíny v dodávkách - Zajistit proces nabídky vč. kalkulace a odpovědi zákazníkovi. - Zpracovávat reporty pro výrobní porady - Účast a řízení schválených projektů - Spravovat řádně kmenová data v oblasti odbytu a dispozice.

Jiné výhody

zajímavé finanční a pracovní podmínky odpovídající významu pozice a zkušenostem kandidáta 1 týden dovolené navíc další firemní benefity možnost zvyšování kvalifikace, profesní a osobnostní růst možnost práce v mezinárodním týmu zázemí silné nadnárodní společnosti

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
ideálně zkušenost v podobné pozici, popřípadě nákupu nebo plánování znalost SAP modul SD komunikativní AJ nebo NJ, e-mailová komunikace denní, telefonická velmi často - ideálně Ooa jazyky, jeden z nich na pokročilé úrovni reprezentativní vystupování, komunikativní a rozhodně týmový hráč

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services