TECHNIK SE ZAMĚŘENÍM NA OBCHOD V OBLASTI AUTOMATIZACE

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Pardubice (informace o místu práce: Pardubice)

Mzda: 23 000–29 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

HLEDÁME ŠIKOVNÉ ELEKTROTECHNIKY, AUTOMATIZÉRY, MECHATRONIKY, ... PRO PRŮMYSLOVOU AUTOMATIZACI VE TVÉM REGIONU! Rád přemýšlíš nad různými technickými řešeními a vylepšeními? Uvažuješ logicky a těší tě, když můžeš namáhat své mozkové závity, abys pomohl lidem kolem tebe vyřešit technický problém, který by bez tebe nezvládli? Jaký je to pro tebe pocit, když víš, že to dokážeš jen ty? Naučíme tě využít své schopnosti na maximum tak, aby si dokázal jednoduše prodat sám sebe a hlavně své řešení! Už nikdy se nebudeš nudit! NÁPLŇ PRÁCE: - nacházení a realizování řešení v oblasti: - Zařízení na odstraňování statické elektřiny FRASER Anti-Static Techniques LTD; - senzorová technika: MTS SENSORS TECHNOLOGIE GmbH, Frabo AG; - a jiných světových výrobců komponentů pro průmyslovou automatizaci; - technická podpora a péče o stálé zákazníky; - ve spolupráci s marketingovým oddělením vyhledávání nových zákazníků; - vyhodnocování a analýza tvé práce; - realizace prezentací novinek u našich zákazníků; - odpovědnost za svěřený region. MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Region v oblasti místa bydliště PLATOVÉ PODMÍNKY: Nástupní plat podle vzdělání, praxe a znalostí 23 000 Kč - 29 000 Kč fix + výkonnostné prémie

Jiné výhody

- zejména možnost realizovat vlastní nápady, využít svou kreativitu - neustálé vzdělávání v oblasti nejmodernějších technologií - osobnostní a kariérní růst (naše společnost rychle roste, stále hledáme nové posily do našeho týmu a z nejchytřejší zaměstnanců děláme manažery!) - technickou podporu - podporu týmu - flexibilní pracovní dobu z místa tvého bydliště (2 dny v týdnu home Office, 3 dny práce v terénu) - služební auto, služební mobil, služební notebook - příspěvek na stravování - příspěvek na kulturní a sportovní akce - příspěvek na pojištění odpovědnosti - fixní složku platu + výkonnostní prémie

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- budeš pracovat nejen s technikou, ale především s lidmi - potřebujeme komunikativního příjemného člověka - zaměřujeme se hlavně na oblast senzoriky a statické elektřiny v automatizované výrobě - je pro nás, ale hlavně pro tebe, velmi důležité, abys byl dobrý elektrotechnik a měl přehled v této oblasti - naším cílem je, aby byl zákazník s našimi řešeními spokojený a měl je dodané na čas - pokud je pro tebe dokončování projektů samozřejmostí, jsi náš člověk - upozornění: navzdory výrazné důležitosti elektrotechnického zaměření (průmyslová automatizace), se přece jen jedná i o obchod - je důležité, aby ses nenechal odradit neúspěchem a konstruktivní kritiku vnímal jako to, co tě posouvá dál!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services